ΟΦΗ

Πάνοπλος ο ΟΦΗ με την Κέρκυρα

INTIME SPORTS

Όλους τους παίκτες που έχει στην διάθεσή του πήρε στην αποστολή ο Νίκος Αναστόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με την Κέρκυρα. Επιστρέφει μετά από 4 μήνες ο Μπούρμπος

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στην κυριακάτικη (18/12) αναμέτρηση με την Κέρκυρα στο “Θ. Βαρδινογιάννης” για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου (17/12) ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριέλαβε είκοσι ποδοσφαιριστές.

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή της Κρητικής ομάδας μετά από τλέσσερις μήνες.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΟΦΗ είναι οι: Κάρολ, Βεζυρίδης, Βερόν, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Σουμπίνιο, Μπουλούτ, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Παπουλής, Ταυλαρίδης, Σίσιτς, Λόπεζ Χόρχε, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος και Βάντο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ