ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Κούστα μετά το 0-0 με τον Ιάλυσο

Ο Νίκος Κούστας στη διάρκεια του αγώνα Κηφισιά - ΑΕΚ | 23 Δεκεμβρίου 2021
Ο Νίκος Κούστας στη διάρκεια του αγώνα Κηφισιά - ΑΕΚ | 23 Δεκεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο νεαρός τεχνικός, Νίκος Κούστας, μετά το ισόπαλο 0-0 της Κυριακής με τον Ιάλυσο με τους "κυανέρυθρους" να μένουν στην τρίτη θέση, τέσσερις πόντους μακριά από την κορυφή.

Παρελθόν από τον Πανιώνιο αποτελεί ο νεαρός τεχνικός, Νίκος Κούστας, μετά το ισόπαλο 0-0 της Κυριακής με τον Ιάλυσο που άφησε τους "κυανέρυθρους" στην τρίτη θέση, τέσσερις πόντους μακριά από την κορυφή.

Όπως αναφέρει ο Πανιώνιος στην ανακοίνωση ήδη έχει δρομολογήσει τις επαφές με νέο τεχνικό ώστε η ομάδα να κυνηγήσει μέχρι τέλους την άνοδο στη Β' Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ Σμυρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κο Νίκο Κούστα.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, αλλά και για την αφοσίωση με την οποία εργάστηκε, προκειμένου να έρθουν για την ομάδα μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έχουν ήδη δρομολογηθεί επαφές με υποψηφίους για την ανάληψη καθηκόντων στην κεφαλή του τεχνικού επιτελείου, με μοναδικό και απαρέγκλιτο στόχο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να διεκδικήσει στις υπόλοιπες έντεκα αγωνιστικές την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θα διεκδικήσουμε τον στόχο μας, πορευόμενοι από τον δρόμο που έχουμε επιλέξει. Εκείνον της αξιοπρέπειας και της μάχης στους αγωνιστικούς χώρους.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό θα επιτελέσει ο Θάνος Κιούπκιολης".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ