ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ο Νίκος Σπυρόπουλος αναλαμβάνει χρέη Team Manager στην ακαδημία

Ο Νίκος Σπυρόπουλος στη συνέντευξη στο SPORT24
Ο Νίκος Σπυρόπουλος στη συνέντευξη στο SPORT24 PHOTO CREDIS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Νίκος Σπυρόπουλος αναλαμβάνει χρέη team manager στα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ15 του Πανιωνίου, τα οποία συμμετέχουν στη Stoiximan Super League.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος εξακολουθεί να υπηρετεί τον Πανιώνιο και αυτή τη φορά ανέλαβε χρέη Team Manager στα τμήματα υποδομής Κ17 και 15, τα οποία θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League.

Ως ποδοσφαιριστής ο Σπυρόπουλος είχε φορέσει τη φανέλα του "ιστορικού" συνολικά 86 φορές στην καριέρα του για 3.5 χρόνια (Ιούλιος 2004 - Ιανουάριος 2008).

"Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Σπυρόπουλο.

Ο Νίκος, άνθρωπος της οικογένειάς μας και αθλητής με αξιοσημείωτη διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στα τμήματα Κ17 και Κ15 της Ακαδημίας μας, τα οποία θα πάρουν μέρος και φέτος στα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά Πρωταθλήματα της Super League για τη σεζόν 2023-24.
Για τους παλαιότερους οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές, όμως για τους νεότερους και κυρίως για τους αθλητές της Ακαδημίας μας αξίζει τον κόπο να επαναλάβουμε πως υπήρξε ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, έχει καταγράψει συνολικά 215 συμμετοχές σε επίπεδο Α' Εθνικής ή Super League, άλλες 52 συμμετοχές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε διασυλλογικό επίπεδο, ενώ είναι διεθνής ποδοσφαιριστής με 35 συμμετοχές και 2 γκολ με τα χρώματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Τα τελευταία χρόνια έχει έρθει πάλι κοντά στην ομάδα μας, υπηρετώντας την από θέσεις ευθύνης στην περιπέτειά της στα γήπεδα της Γ' Εθνικής.
Με τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο και με την εν γένει προσωπικότητά του, ο Νίκος Σπυρόπουλος έχει πολλά να προσφέρει στην Ακαδημία μας και να συμβάλει από την πλευρά του στην προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία δύο χρόνια, με μία σειρά από ενέργειες, για την αναβάθμισή της σε όλα τα επίπεδα!
".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ