ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Μεγάλη εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών παίρνει τον Ιστορικό

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του ΑΟ Υπάτου
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί του ΑΟ Υπάτου INTIME SPORTS

Πρόταση για την αγορά του Πανιωνίου έχει καταθέσει μεγάλη εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών και η τυπική έγκριση αναμένεται να δοθεί στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Τετάρτη (20/3) το απόγευμα.

Σε νέα σελίδα αναμένεται να μπει η ομάδα ποδοσφαίρου του Πανιωνίου καθώς βρέθηκε επενδυτής ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στη Super League 2 την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα μεγάλη εταιρεία ψηφιακών και τεχνολογικών εφαρμογών με ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα θέλει να επενδύσει στο σύλλογο και έχει καταθέσει ήδη πρόταση.

Αυτή θα συζητηθεί στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Τετάρτη (20/3, 19:00) το απόγευμα που θα γίνει στο "Ανδρεάς Βαρίκας", αναμένεται να εγκριθεί και να γίνει ένα MoU ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να γίνει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και να υπάρξει δέσμευση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Πανιώνιος αυτή την στιγμή είναι είναι στην κορυφή του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, στο +13 από τον δεύτερο Εθνικό Πειραιώς και ενώ απομένουν επτά αγωνιστικές.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ