Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Πανιώνιος - Φωστήρας 2-0: Καθάρισε με ευκολία ο ιστορικός

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν τη νίκη επί του Φωστήρα /30-5-2021
2020-2021 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Φωστήρα στη Νέα Σμύρνη με γκολ των Νίνο και Πίσπα και έκανε ένα ακόμη βήμα για την άνοδο.

Τη νίκη που θα τον έφερνε ακόμα πιο κοντά στη πρώτη θέση έψαχνε ο Πανιώνιος κόντρα στον Φωστήρα και ο ιστορικός την πήρε με 2-0 μπαίνοντας από την αρχή δυνατά και μη δίνοντας περιθώρια στην ομάδα του Ταύρου.

Στο 4' λεπτό ο Λούμης από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Νίνο με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Το γκολ που ήθελαν οι γηπεδούχοι μπήκε και από εκεί και πέρα άρχισαν να κάνουν τη διαχείριση του υπέρ τους σκορ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απειλήσουν ξανά στο 31' με την κεφαλιά του Μούντριχα η οποία κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Φωστήρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος μπήκε με σκοπό να πετύχει ένα ακόμη γκολ και να τελειώσει την αναμέτρηση. Στο 49' είχε δοκάρι με τον Γροντή αλλά στο 51' ο Πίσπας με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος, Ζούλιας, Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο (76’ Αργυρίου), Πίσπας (57’ Παπαδόπουλος), Λιούμης (85’ Σταμάτης), Γροντής (85’ Κουτσάκης), Μούντριχας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπαντίκος, Αλεξίου, Ιωαννίδης, Χριστοφιλέας, Μπιμπισίδης, Μάρης, Μπέλερης (69’ Πίσσας), Ντούνιας (79’ Κουλούρης) Λέκκας (57’ Ταμπάκης) Μαρίνου, Μπερνιδάκης.

Θυμηθείτε το LIVE STREAM:

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ