ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν στη Super League 2 οι "κυανέρυθροι"

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Φωστήρα
Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον Φωστήρα INTIME SPORTS

Η ΕΠΟ απέστειλε πρόσκληση στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, αναπληρώνοντας τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Ο Πανιώνιος ενδέχεται να καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Super League 2, αν και δεν τα κατάφερε μέσω των μπαράζ ανόδου από τη Γ' Εθνική. Η ΕΠΟ έστειλε σήμερα (13/08), πρόσκληση στους "κυανέρυθρους" προκειμένου να αγωνιστούν στη Super League 2, καλύπτοντας τα κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Σε πρώτη φάση απαιτούνται 150 χιλιάδες ευρώ, ως εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο "ιστορικός" έχει δικαίωμα να απαντήσει μέχρι την προσεχή Τετάρτη (18/08). Ο Πανιώνιος θα έχει μεγαλύτερη προθεσμία από τις υπόλοιπες ομάδες να καταθέσει την εγγυητική, καθώς η πρόσκληση ήρθε πιο αργά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Πανιωνίου είναι σε συζητήσεις με διάφορους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να μπουν στην ομάδα και να την ενισχύσουν στο οικονομικό κομμάτι.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ