ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Απομακρύνεται η Super League 2, δεν μπαίνει ο Τσακουμάκος

Πανιώνιος: Απομακρύνεται η Super League 2, δεν μπαίνει ο Τσακουμάκος
EUROKINISSI

Η συμμετοχή του Πανιωνίου στη Super League 2 απομακρύνεται, καθώς ο Γιάννης Τσακουμάκος έκανε πίσω στη συμμετοχή του στον Ιστορικό.

Όλο και περισσότερα εμπόδια μπαίνουν στη συμμετοχή του Πανιωνίου στη Super League 2. Πλέον, το όνειρο της συμμετοχής στη δεύτερη κατηγορία για τον Ιστορικό απομακρύνεται.

Ο Γιάννης Τσακουμάκος αποφάσισε να κάνει πίσω όσον αφορά στην εμπλοκή του στον Πανιώνιο. Μάλιστα, την απόφασή του μετέφερε ο νομικός εκπρόσωπός του, Αργύρης Λίβας, στη διοίκηση του Ιστορικού.

Ο επιχειρηματίας έπειτα απ' τον οικονομικό έλεγχο που έγινε διαπίστωσε πως τα χρέη του Πανιωνίου είναι υψηλότερα απ' ότι υπολογιζόταν, επομένως αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Συγκεκριμένα, τα χρέη του Πανιωνίου προς τρίτους φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ, μία "τρύπα" που ο Γιάννης Τσακουμάκος έκρινε πως δεν μπορεί να καλύψει (θα του αντιστοιχούσαν τα μισά).

Πλέον, για να μπορέσει ο Ιστορικός να συμμετάσχει στη Super League 2 χρειάζεται να βρεθεί η λύση διαφορετικού επιχειρηματία, αλλιώς ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί ξανά στη Γ' Εθνική.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ