ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος
Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου, Βαγγέλης Σταυρακόπουλος INTIME

Ο Πανιώνιος βρήκε τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Κοροπούλη, τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, με τον οποία θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη διεκδίκηση της ανόδου.

Ο Πανιώνιος προχώρησε στην πρόσληψη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου, ο οποίος θα αντικαταστήσει το κενό του Δημήτρη Κοροπούλη, με τον οποίο έλυσαν τη συνεργασία τους πριν από δύο ημέρες.

Ο Σταυρακόπουλος έχει εμπειρία από πάγκους άλλων ομάδων, καθώς στο παρελθόν έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία Αθηναϊκού, του Κερατσινίου, της Δόξα Βύρωνας και του Φωστήρα στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου: "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Βαγγέλη Σταυρακόπουλο.

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος γεννήθηκε στις 19/12/1974 και στην ποδοσφαιρική του καριέρα έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στην ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ αλλά και στο Αιγάλεω, τον Εθνικό, τον Ατρόμητο και τον Εθνικό Αστέρα.

Είναι κάτοχος UEFA Pro και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο του Αθηναϊκού (Γ εθνική), του Κερατσινίου (Γ εθνική) και της Δόξας Βύρωνα (Γ εθνική) ενώ πέρσι στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν ήταν προπονητής της ομάδας του Φωστήρα που αγωνιστικέ στον ίδιο όμιλο με την ΟΜΑΔΑ μας.

Το τεχνικό team θα αποτελείται από τους: Διονύση Αλεξόπουλο (Αναλυτής αγώνων) και Τσαγκαρούλη Χρήστο (γυμναστή φυσικής κατάστασης)".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ