ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Πανελευσινιακός, η 23η ομάδα του Βαζάκα

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÊÁËËÏÍÇ (Eurokinissi Sports / ÔÑÕØÁÍÇ ÖÁÍÇ)
Βαζάκας MOTIONTEAM

Ο Γιώργος Βαζάκας είναι ο νέος προπονητής του Πανελευσινιακού. Αυτή για τον Γρεβενιώτη είναι η 23η διαφορετική ομάδα που θα δουλέψει στην καριέρα του. Ντεμπούτο θα κάνει την Κυριακή (12/2) με την Καλλιθέα.

Ο προπονητής που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πανελευσινιακού είναι ο Γιώργος Βαζάκας. Ο 56χρονος είχε δουλέψει εφέτος στην Καλλονή, από την οποία αποχώρησε πρόωρα. Ο Γρεβενιώτης συνεχίζει το μοναδικό του ρεκόρ, αφού η ομάδα της Δυτικής Αττικής είναι η 23η της προπονητικής του καριέρας

Προηγουμένως έχει εργαστεί σε Αιγάλεω, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων, Αχαρναϊκό, Εθνικό Αστέρα, Ηλιούπολη, Ηρακλή Ψαχνών, Ιωνικό, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Καλλονή, Κέρκυρα, Λαμία, Ολυμπιακό Βόλου, Ορέστη Ορεστιάδας, Πανιώνιο, Πιερικό, Ποσειδών Ν.Π., Τρίκαλα, Τύρναβο, Φωστήρα και Χαλκηδόνα.

Στη Football League έχει 297 αγώνες (130 νίκες - 80 ισοπαλίες - 87 ήττες), ενώ ο απολογισμός του είναι 548 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η διοίκηση της ΠΑΕ Πανελευσινιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Βαζάκα Γεώργιο. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και ευχόμαστε στον νέο προπονητή μας καλή αρχή με πολλές επιτυχίες στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλοι μαζί θα πορευτούμε, ενωμένοι, σ’ αυτή τη δύσκολη διαδρομή".

Ο Πανελευσινιακός είναι στην 17η θέση της Stoiximan.gr Football League με 6 βαθμούς σε 14 ματς.

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ