Παναθηναϊκός: Ζήτησε συγγνώμη ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Χράντετς από τον Κυριακόπουλο μετά την επίθεση, τη δέχθηκε ο διεθνής μπακ

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο που ακολούθησε τη δραματική πρόκριση του Παναθηναϊκού στην Τσεχία, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Χράντετς Κράλοβε που επιτέθηκε στον Γιώργο Κυριακόπουλο τον συνάντησε και του ζήτησε προσωπικά συγγνώμη, με τον Έλληνα διεθνή να την αποδέχεται.
Συνέχεια υπήρξε στο επεισόδιο που σημειώθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Χράντετς Κράλοβε στην Τσεχία.
Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων που δεν βρισκόταν με την υπόλοιπη αποστολή των γηπεδούχων, για το οποίο οι πράσινοι κατήγγειλαν ότι επιτέθηκε απρόκλητα στον Γιώργο Κυριακόπουλο, προσέγγισε στη συνέχεια τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού προκειμένου να του ζητήσει προσωπικά συγγνώμη για όσα είχαν προηγηθεί.
Ο Κυριακόπουλος από την πλευρά του αποδέχθηκε τη συγγνώμη, βάζοντας τέλος στο μεταξύ τους ζήτημα.
Αυτό, πάντως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προχωρήσει σε καταγγελία στην UEFA για το περιστατικό και πλέον αναμένεται να φανεί αν και ποιες κυρώσεις θα επιβληθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.