ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ζέκα και Ιωαννίδης οι νέοι αρχηγοί μετά τους Σένκεφελντ και Πέρεθ

Παναθηναϊκός: Ζέκα και Ιωαννίδης οι νέοι αρχηγοί μετά τους Σένκεφελντ και Πέρεθ
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ενημέρωσε τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού για το καρέ αρχηγών της νέας σεζόν, στο οποίο περιλαμβάνονται πλέον ο Ζέκα και ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ήταν δεδομένη πως η ομάδα των αρχηγών του Παναθηναϊκού θα είχε σημαντικές διαφοροποιήσεις το εφετινό καλοκαίρι. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης, "κάπτεν" της ομάδας απ’ τον Αύγουστο του 2017 -με απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος του έδωσε το περιβραχιόνιο λίγο μετά την πώληση του Ζέκα στην Κοπεγχάγη- αποχώρησε μετά από 6,5 χρόνια στο "τριφύλλι", ο Σωκράτης Διούδης είχε ήδη φύγει απ’ τον Γενάρη κι ως εκ τούτου θα υπήρχαν αλλαγές.

Πριν από λίγα 24ωρα, κατά τη διάρκεια ενός μίτινγκ των παικτών με το τεχνικό τιμ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Παπαδημητρίου ενημέρωσε τους παίκτες για τη νέα σύνθεση του γκρουπ των αρχηγών του "τριφυλλιού".

Με απόφαση της διοίκησης, το περιβραχιόνιο του πρώτου αρχηγού του Παναθηναϊκού, περνάει στο αριστερό μπράτσο του Μπαρτ Σένκεφελντ (ήταν δεύτερος "κάπτεν" πέρσι). Δικαιωματικά άλλωστε, καθότι ο Ολλανδός στόπερ είναι -μετά τον Βασίλη Ξενόπουλο που ανήκει από... παιδάκι 9 ετών στην "οικογένεια" του Παναθηναϊκού- ο πιο "παλιός" παίκτης στο ρόστερ της ομάδας και μια απ’ τις πιο ισχυρές προσωπικότητες των αποδυτηρίων.

Δεύτερος αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ο Ρουμπέν Πέρεθ (τρίτος πέρσι στην ιεραρχία), ο οποίος υπηρέτησε αρκετές φορές το ρόλο στην περσινή σεζόν, αλλά και στο παρελθόν στις ομάδες που έπαιξε στην Ισπανία, ενώ οι "new entries" στην αρχηγική ομάδα, θα είναι οι Ζέκα Ροντρίγκες και Φώτης Ιωαννίδης.

Για τον Ζέκα είναι ουσιαστικά η... φυσική συνέχεια της επιστροφής του έπειτα από έξι χρόνια στην ομάδα που αγάπησε κι αγαπήθηκε όσο λίγοι στο παρελθόν και συμπεριλήφθηκε πολύ λογικά στο γκρουπ των "κάπτενς".

Ο δε Ιωαννίδης, έχει πλέον "μεγαλώσει" μέσα στην ομάδα, "περπατάει" τον 4ο χρόνο του στον Παναθηναϊκό, είναι πολύτιμο μέλος της πρώτης ομάδας έχοντας κάνει το αγωνιστικό step-up την τελευταία διετία και είναι έτοιμος να αναλάβει περισσότερες ευθύνες (και) στα αποδυτήρια.

Μια πολύ λογική κίνηση, καθότι θα πρέπει πάντα να διατηρείται δυνατός κι ο δεσμός με το ελληνικό στοιχείο και να εκπροσωπείται εντός των αποδυτηρίων κι ο Ιωαννίδης είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει αποφασίσει το κλαμπ να επενδύσει και να αναδείξει ως κεντρικό πρόσωπο στην επόμενη μέρα της ομάδας...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ