ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Υπογραφές μέσα στα επόμενα 24ωρα με Καμπετσή

Ο Αργύρης Καμπετσής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό
Ο Αργύρης Καμπετσής στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI

Εντός της Πέμπτης (18/03) τελειώνουν τα διαδικαστικά στα συμβόλαια του Παναθηναϊκού με τον Αργύρη Καμπετσή και ο 22χρονος επιθετικός θα υπογράψει έως το 2024, πιθανότατα πριν από το κυριακάτικο (21/03) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός κι ο Αργύρης Καμπετσής έχουν συμφωνήσει προφορικά από τις 4 Φεβρουαρίου, για την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2024, ωστόσο, στις έξι εβδομάδες που ακολούθησαν δεν επισημοποιήθηκε (ακόμα) η συμφωνία τους (και) με υπογραφές.

Το όλο ζήτημα, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση είναι... τυπικό και δεν υπήρξε καμία "εμπλοκή" στην υπόθεση. Απλώς οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" πήγαν λίγο πιο πίσω την όλη διαδικασία διότι υπήρχαν τα συνεχόμενα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και παράλληλα, απέμειναν κάποια διαδικαστικά ζητήματα επί των συμβολαίων.

Οι "πράσινοι" και η πλευρά του 22χρονου επιθετικού βρίσκονται στις τελικές ανταλλαγές emails, ούτως ώστε να γίνουν ορισμένες διορθώσεις κι αλλαγές και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (18/03) το όλο ζήτημα αναμένεται να έχει τελειώσει και τυπικά.

Όσο για τις υπογραφές; Αυτές αναμένεται να πέσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα (ίσως και πριν απ’ το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη, ειδάλλως απ’ τις αρχές της επόμενης εβδομάδας), με τον Καμπετσή να "δένει" το μέλλον του με το "τριφύλλι" για άλλα τρία χρόνια, λαμβάνοντας μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, που θα ξεκινούν πλέον απ’ τις 140.000 ευρώ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ