ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Λοντίγκιν κόντρα στον Βόλο

SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / - ( / EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Με απόντες τους Λοντίγκιν και Κλεϊνχέισλερ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον Βόλο.

Με την απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Βόλο (26/8, 20.00, Cosmote Sport 2).

Από την προπόνηση προέκυψε και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αφού ο Λοντίγκιν απουσίαζε λόγω ίωσης και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ