ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Άρχισε η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Τσιριβέγια εκτίει με ΑΕΛ Novibet

INTIME

Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Παράλληλα ο Πέδρο Τσιριβέγια δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών στο παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet

Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του τον αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς και στρέφεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία του για το αθηναϊκό ντέρμπι με τους βασικούς κόντρα στη Στουρμ να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Πελίστρι και Σάντσες ακολούθησαν ατομικό, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κυριακόπουλος και Λαφόν.

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι, Σάντσες, ενώ θεραπεία έκαναν οι Κυριακόπουλος, Λαφόν“, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ