ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ξανά στο Όστερμπεκ για την προετοιμασία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να καταφύγουν σε μία γνώριμη επιλογή για την καλοκαιρινή παραμονή τους στο εξωτερικό.

Μία απτή απόδειξη ότι η ζωή συνεχίζεται κανονικά στον Παναθηναϊκό, παρά τις παρενέργειες που θα προκαλέσει η διακοπή του ντέρμπι, είναι η οργάνωση της επόμενης σεζόν! Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες, βασισμένοι στο τριετές πλάνο που εφαρμόζουν από τον προηγούμενο Ιούνιο.

Για ένα χρονικό διάστημα τον Ιούλιο, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί για προπονήσεις στο εξωτερικό. Όπως γνωστοποιήθηκε από το Τριφύλλι, η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας από τις 15/7.

Το μέρος δεν είναι νέο για τον Παναθηναϊκό. Το είχε επιλέξει για την προετοιμασία του και το καλοκαίρι του 2015, ενώ γενικότερα η ευρύτερη περιοχή αποτελεί την έδρα αρκετών ομάδων για να προπονηθούν πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα θα καθοριστεί στο προσεχές χρονικό διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ