ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βρέθηκε η "χρυσή τομή" για Λούντκβιστ σύμφωνα με τους Ολλανδούς

Ο Λούντκβιστ με τη φανέλα της Αϊντχόφεν
Ο Λούντκβιστ με τη φανέλα της Αϊντχόφεν © 2018 JOHN RAOUX / AP IMAGES

Δημοσίευμα στην Ολλανδία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός βρήκε τη χρυσή τομή για την απόκτηση του Λούντκβιστ με τη μορφή δανεισμού από τη Χρόνινγκεν. Θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους Ολλανδούς για έναν χρόνο ο Σουηδός μεσοεπιθετικός.

Η μεταγραφή του Ραμόν Λούντκβιστ στον Παναθηναϊκό είναι σε καλό δρόμο, καθώς οι πράσινοι είναι πολύ κοντά στο να έρθουν σε συμφωνία, σύμφωνα με το ολλανδικό "vi.nl".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λούντκβιστ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Χρόνινγκεν για έναν ακόμα χρόνο, ήτοι μέχρι το 2024 και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στο τριφύλλι.

Ουσιαστικά με αυτή την κίνηση η Χρόνινγκεν θέλει να είναι ενισχυμένη για τη διαπραγμάτευση του επόμενου καλοκαιριού, όταν θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του 24χρονου Σουηδού μεσοεπιθετικού.

Μια ομάδα διαπραγματεύεται με μεγαλύτερη ισχύ, σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός (στη συγκεκριμένη περίπτωση) δεν ασκήσει την οψιόν αγοράς ύψους 800 χιλιάδων που έχει συμφωνήσει με την Γκρόνινγκεν, την παραχώρηση ενός ποδοσφαιριστής της, ο οποίος έχει δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και αλλιώς αν απομένει ένας χρόνος.

Η οριστική κατάληξη για τη μεταγραφή του Λούντκβιστ στο τριφύλλι θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ