ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός Β': Με Τσοκάι ξανά κόντρα στην Παναχαϊκή

Ο Τσόκαϊ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ο Τσόκαϊ στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Β' αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/9) την Παναχαϊκή εκτός έδρας και ο Σωτήρης Αντωνίου έχει στη διάθεση του και πάλι τον Τσοκάι αλλά και τους Σιδερά, Φικάι, Μπιλάλ.

Ο Παναθηναϊκός Β' για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 παίζει το Σάββατο (30/9) εκτός έδρας κόντρα στην Παναχαϊκή με τον Σωτήρη Αντωνίου να κάνει γνωστή την αποστολή που αποτελούν 23 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ξανά ο Τσοκάι ο οποίος δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα και παίρνει παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Β' αλλά και οι Σιδεράς, Φικάι, Μπιλάλ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι Πράσινοι του Σωτήρη Αντωνίου αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή στο «Παμπελοποννησιακό Στάδιο» της Πάτρας, το Σάββατο (30/09, 16:00) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με προπόνηση, στην οποία οι παίκτες της ομάδας μετά την προθέρμανση έκαναν ασκήσεις με ταχύτητες, τακτική σε μικρό χώρο, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Ταβάρες, Φρόκου και Καλοσκάμης.

Αναλυτικά στην αποστολή συμμετέχουν οι: Λίλο, Μαργκόνο, Σουρδής, Φικάι, Λάμψιας, Μαρτίνης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Τσόκαϊ, Φουρτάδο, Καραμπάς, Κρυπαράκος, Κυριόπουλος, Μαντσίνι, Σαρδέλης, Βολάκης, Βουτσάς, Μπιλάλ, Χατζηϊωάννου, Λιούμης, Νταμπίζας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ