SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Ηρακλής 1-1: Ισοπαλία ξανά για το τριφύλλι

Φάση από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με τον Ηρακλή
Φάση από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β' με τον Ηρακλή INTIME SPORTS

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι αλλά να μην μπορούν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους. 

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι αλλά να μην μπορούν να αξιοποιήσουν την υπεροχή τους. Οι παίκτες του "Γηραιού" έχασαν σωρεία ευκαιριών είτε επειδή ο Ξενόπουλος είπε όχι, είτε επείδη στάθηκαν άτυχοι με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήρθε στο 12' όταν από γύρισμα του Πανάγου από δεξιά, ο Άλεξιτς σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Ξενόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οκτώ λεπτά αργότερα η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουμπιτάνα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού Β' με τον Χρουσιέλ να κάνει την κεφαλιά στην επαναφορά και τον τερματοφύλακα των πράσινων να αποκρούει αυτή την φορά.

Το τριφύλλι περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, με τον Ηρακλή να παίρνει την κατοχή και να έχει την πρωτοβουλία, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει. Στο 29' η εκτέλεση φάουλ του Τόμας πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ξενόπουλου, ενώ παρόμοια ήταν η κατάληξη της διαγώνιας σέντρας-σουτ από αριστερά που επιχείρησε ο Βιτλής, στο 33’.

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε το πρώτο μέρος με μια δική του καλή στιγμή με τον Ταβάρες να κάνει το πλασέ από δεξιά και τον Βελλίδη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Το δεύτερο μέρος είχε ανάλογη εικόνα. Ο Ηρακλής απείλησε στο 50' με σουτ του Τόμας, ενώ ο Ξενόπουλος μπλόκαρε στο 62' το μονοκόμματο σουτ του Άλεξιτς έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο 67' όταν από κεφαλιά του Τόμας ο Γιουμπιτάνα έπιασε το σουτ στην κίνηση και άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αντεπίθεση στο 78' αλλά ο Μπιλάλ δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή στο γύρισμα του Κρυπαράκου από τα δεξιά. Τελικά, ο Παναθηναϊκός Β κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, στο 87’, από εκτέλεση φάουλ του Αθανασακόπουλου στο δεύτερο δοκάρι και κεφαλιά του Προδρομίτη, που έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Βελλίδη.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Λάμψιας (65’ Αθανασακόπουλος), Προδρομίτης, Σιδεράς (65’ Αντωνίου), Μαρτίνης, Εμπό (74’ Μαντσίνι), Καραμπάς (60’ Βουτσάς), Κυριόπουλος, Φουρτάδο (59’ Κρυπαράκος), Ταβάρες, Μπιλάλ.

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα (88’ Δοϊράνλης), Παπαστεριανός (74’ Χειρίτραντας), Κουντουριώτης (55’ Κούστα), Τόμας (87’ Τότσκα), Γιουμπιτάνα, Αλεξιτς.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου

  1. Πανσερραϊκός 43 (17 αγώνες)
  2. Αναγέννηση Καρδίτσας 34 (16 αγώνες)
  3. ΑΕΛ 34 (17 αγώνες)
  4. Νίκη Βόλου 31 (17 αγώνες)
  5. Ηρακλής 30 (17 αγώνες)
  6. ΠΑΟΚ Β 30 (17 αγώνες)
  7. Μακεδονικός 24 (18 αγώνες)
  8. Παναθηναϊκός Β' 24 (18 αγώνες)
  9. Διαγόρας 21 (17 αγώνες)
  10. Αλμωπός Αριδαίας 21 (18 αγώνες)
  11. Βέροια 19 (17 αγώνες)
  12. Απόλλων Πόντου 18 (18 αγώνες)
  13. Ηρακλής Λάρισας 17 (18 αγώνες)
  14. Θεσπρωτός 9 (18αγώνες)
  15. Απόλλων Λάρισας 4 (14 αγώνες) - αποχώρησε από το πρωτάθλημα
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ