SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης 0-0: Ισοπαλία στον Ασπρόπυργο

Φάση από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης | 9 Μαρτίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός Β' - Εργοτέλης | 9 Μαρτίου 2022 EUROKINISSI

Ισόπαλο δίχως τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τον Εργοτέλη με τους πράσινους να είναι καλύτεροι αλλά να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που έκαναν για να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό Β', αυτή τη φορά κόντρα στον Εργοτέλη στον Ασπρόπυργο με τους πράσινους να είναι καλύτεροι και να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη στο 5' το οποίο έφυγε δίπλα από την εστία του Χριστογεώργου. Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 7' με τον Σαρδέλη να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά, να πλασάρει και τον Τσέλιο να μπλοκάρει.

Στο 26' ο Καρβούνη άλλαξε τη μπάλα με τον Αθανασακόπουλο με τον δεύτερο να πιάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 38' ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι με τον Αλμπάνη που έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Τσέλιο να πέφτει και να μπλοκάρει ενώ στο 43' ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το ξαφνικό σουτ του Σαρδέλη.

Το Τριφύλλι ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Τσιριγώτη να μην μπορεί να σκοράρει με προβολή στο 47’. Στο 58ο λεπτό ο Τσέλιος απέκρουσε σε κόρνερ το ευθύβολο σουτ του Σαρδέλη έξω από την περιοχή. Ο Εργοτέλης είχε τη δική του καλή στιγμή στο 85′ με τον Πατρινό αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε το πλασέ του παίκτη των φιλοξενούμενων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μαραθωνίτης έφυγε στην αντεπίθεση από δεξιά, αλλά ο Τσέλιος κατάφερε και απέκρουσε το σουτ του.

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι, Αντωνίου, Κούτσιας, Ηλιάδης (80’ Θεοχάρης), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (89’ Καραμπάς), Καρβούνης (70’ Σερπέζης), Σαρδέλης (71’ Μαραθωνίτης), Τσιριγώτης (89’ Ματσαδές).

Εργοτέλης: Τσέλιος, Πέιος, Κωστανάσιος (71’ Κουτάντος), Βουτσάς (46’ Νεράλ), Κόνραντ (83’ Ορέστη), Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Αλεξάκης (62’ Πατρινός), Ποζατζίδης, Αμπντουλαχί, Κολά.

Η βαθμολογία των δύο ομίλων

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ