SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 4-2: Δύο στα δύο με τεσσάρα το τριφύλλι

Ο Φουρτάδο πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Φουρτάδο πανηγυρίζει το γκολ του στο Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας | 22 Ιανουαρίου 2023 EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Β' επικράτησε 4-2 του Διαγόρα στο ΟΑΚΑ, πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ κόντρα στην ομάδα της Ρόδου.

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πήρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Παναθηναϊκός Β' με τους παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου να κάνουν τα εύκολα δύσκολα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου αλλά να φτάνουν στη νίκη με 4-2.

Οι πράσινοι πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, είχαν δύο καλές στιγμές με τους Φουρτάδο και Αγκοστίνιο στα πρώτα λεπτά και πήρε το προβάδισμα στο 12' όταν από την σέντρα του Τερεζίου από τα αριστερά με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι ο Φουρτάδο έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερματών. Καθώς στο 42' μετά από ωραία εκτελεσμένη αντεπίθεση και ασίστ του Κρυπαράκου, ο Αθανασακόπουλος έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 60' όταν μετά από λάθος του Προδρομίτη ο Μιχόπουλος με πλασέ νίκησε τον Ξενόπουλο και μείωσε σε 2-1. Στο 63' μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια που ξεκίνησε κάτω από την σέντρα, ο Σιδεράς βγήκε απέναντι στον Γαλάνη και σκόραρε για το 3-1 των γηπεδούχων. Ο Διαγόρας όμως βρήκε και δεύτερο γκολ και πάλι με τον Μιχόπουλο, αυτή τη φορά με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα του Σταμένκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο τελικό 4-2 στο 80' με τον Σαρδέλη να βάζει την προβολή μετά το μακρινό σουτ του Σερπέζη.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Εμπό (67’ Καρβούνης), Προδρομίτης, Σιδεράς, Κρυπαράκος, Σερπέζης, Βουτσάς, Τερεζίου (73’ Τουρκοχωρίτης), Φουρτάδο (55’ Σαρδέλης), Αγκοστίνιο (55’ Νταμπίζας), Αθανασακόπουλος (67’ Μαρτίνης).

Διαγόρας: Γαλάνης, Πετράκης (46’ Αρίας), Μαγκάκης (80’ Λούκιτς), Παπαβασιλείου, Μανιώτης, Παραστατίδης, Τάτσης (66’ Βουργουτζής), Τσιαντούλας (56’ Μπούρμπας), Γκροζντάνιτς, Σταμένκοβιτς, Μπουμπάρακ (46’ Μιχόπουλος).

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Super League 2

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου

  • Μακεδονικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

Σάββατο 21 Ιανουαρίου

  • Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' 1-0

Κυριακή 22 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 4-2
  • Πανσερραϊκός - Ηρακλής Λάρισας 4-0
  • Αλμωπός Αριδαίας - Νίκη Βόλου 2-2
  • Βέροια - Απόλλων Πόντου 2-0

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου

  • Θεσπρωτός - Απόλλων Λάρισας

Ρεπό: ΑΕΛ

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ