SUPER LEAGUE 2

Παναθηναϊκός Β' - Διαγόρας 3-0: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β' πανηγυρίζουν το γκολ του Μαρτίνη κόντρα στον Διαγόρα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β' πανηγυρίζουν το γκολ του Μαρτίνη κόντρα στον Διαγόρα EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός Β' επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα καθώς επικράτησε του Διαγόρα με 3-0 σε ένα ματς όπου οι παίκτες του Βάθκεθ ξεπέρασαν και τις πολλές απουσίες που είχαν με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό Β' που επικράτησε του Διαγόρα με 3-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2. Οι πράσινοι ξεπέρασαν και τις πολλές απουσίες που είχαν καθώς το τριφύλλι κατέβηκε με 18άδα εκ των οποίων οι τρεις ήταν γκολκίπερ αφού αρκετοί παίκτες της Β' ομάδας πήγαν στην πρώτη για το ματς με τον Άρη.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκός Β χάθηκε στο 30' με τον Σερπέζη να βγάζει σέντρα ακριβείας για τον επερχόμενο Αθανασακόπουλο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε ελάχιστα πάνω από την αντίπαλη εστία. Έξι λεπτά αργότερα οι πράσινοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαρτίνη ο οποπίος με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπίντση.

Το 2-0 για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 74' όταν ο Ηλιάδης έβγαλε την κάθετη πάσα στον πάσα στον Μαραθωνίτη που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση, αυτός πέρασε και τον Μπίντση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στο 85'.

Παναθηναϊκός Β (Βάθκεθ): Χριστογιώργος, Σερπέζης (71′ Καραμπάς), Κούτσιας, Αθανασακόουλος, Αντωνίου, Τουρκοχωρίτης, Κρυπαράκος (64′ Αλμπάνης), Καρβούνης, Μαρτίνης, Ματσαδές (64′ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης.

Διαγόρας (Προβίδας): Μπίντσης, Σινγκ (68′ Παραστατίδης), Ρουγκάλας, Γιώργου (79′ Καρατάσιος), Μπαστιάνος, Τάτσης, Τσιαντούλας (79′ Μιράντα), Τοπάλ, Μπούμπας (60′ Μπλάνκο), Ζούνης, Λαμπίρης.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ