ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τσόκαϊ και Τρουιγιέ με τις φανέλες των... Μπουζούκη και Βιγιαφάνιες

Ο Τσοκάι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού | 17 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Τσοκάι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού | 17 Σεπτεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Οι Τσόκαϊ και Τρουιγιέ επέλεξαν τα νούμερα στις φανέλες τους στον Παναθηναϊκό με τον πρώτο να επιλέγει το "18" και τον δεύτερο το "19" που είχαν αντίστοιχα πέρυσι οι Μπουζούκης και Βιγιαφάνιες.

Η τελευταία... εκκρεμότητα που υπήρχε μετά τις μεταγραφές των Ένις Τσόκαϊ και Αλεξί Τρουιγιέ, των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού που υπέγραψαν για 3 και 4 χρόνια αντίστοιχα στις 15 Σεπτεμβρίου, αφορούσε τους αριθμούς που θα έπαιρναν στις φανέλες τους οι δύο νέοι παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός ανήρτησε τα τελευταία 24ωρα στην επίσημη ιστοσελίδα του στα μέλη του ρόστερ της πρώτης ομάδας, τον Αλβανό και το Γάλλο μέσο, "αποκαλύπτοντας" τα νούμερα στις εμφανίσεις τους.

Ο Τσόκαϊ επέλεξε τον αριθμό "18" που φορούσε και στην πρώην ομάδα του Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και ήταν "ελεύθερος" από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα απ’ την ημέρα που έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μπουζούκης για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, με τον Πρεβεζάνο μέσο να έχει "συνδεθεί" με το Νο18 από το καλοκαίρι του 2018, όταν και πήρε μόνιμο ρόλο στην τότε ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Ο δε Τρουιγιέ επέλεξε τον αριθμό "19", που επίσης είχε μείνει ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από τους "πράσινους" ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Το "27" που φορούσε ο Γάλλος μέσος στη Νις και στην Οσέρ, είναι... καπαρωμένο από το καλοκαίρι του 2021 από τον Γιάννη Κώτσιρα κι έτσι πήγε σε μία άλλη επιλογή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ