ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - Τρέντσιν 2-0: Κέρδισε τους Σλοβάκους, έχασε τον Φρόκου

Οι Μπιλάλ-Νταμπίζας πανηγυρίζουν το 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Τρέντσιν
Οι Μπιλάλ-Νταμπίζας πανηγυρίζουν το 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Τρέντσιν IN TIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 την Τρέντσιν και πήρε προβάδισμα στην επόμενη φάση του Youth League με σκόρερ τους Μπιλάλ και Φρόκου αλλά είδε τον δεύτερο να τραυματίζεται σοβαρά στο αριστερό γόνατο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Youth League καθώς την Τετάρτη το βράδυ κέρδισε στη Λεωφόρο με 2-0 την Τρέντσιν από τη Σλοβακία με γκολ που πέτυχαν οι Μπιλάλ και Φρόκου, είδε όμως τον διεθνή μέσο να τραυματίζεται σοβαρά στο αριστερό γόνατο και να αποχωρεί με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο.

Το τριφύλλι ήταν καλύτερο, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι καθώς είχαν δύο δοκάρια και είδαν και τον Φρόκου να τραυματίζεται σοβαρά στο 70' της αναμέτρησης στο αριστερό γόνατο.

Οι πράσινοι όπως και κόντρα στην Λέφσκι, στο πρώτο του ματς στο Youth League, μπήκαν δυνατά από τα πρώτα λεπτά, πήραν τα ηνία του αγώνα και με πρωταγωνιστές τους Φρόκου, Βολάκη και Μπιλάλ άρχισαν να απειλούν την αντίπαλη άμυνα.

Το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού ήρθε στο 28' όταν ο Βολάκης έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά και τη σέντρα για τον Μπιλάλ ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 6ο του τέρμα στο φετινό Youth League.

Δέκα λεπτά αργότερα οι πράισνοι βγήκαν ωράια στην επίθεση από τα αριστερά, ο Βολάκης και πάλι είδε τον Φρόκου εκτός περιοχής, του έδωσε την πάσα και ο μέσος του Παναθηναϊκού με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στο απέναντι γάμα για το 2-0.

Λίγο αργότερα ο Μπιλάλ θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματα του Παναθηναϊκού καθώς πέρασε και τον γκολκίπερ αλλά βγήκε αρκετά πλάγια, έκανε το πλασέ με την άμυνα της Τρέντσιν να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Το τριφύλλι προσπάθησε και στο δεύτερο μέρος να πετύχει ένα γκολ από νωρίς αλλά ο Μπιλάλ είδε την τύχη να του γυρνάει την πλάτη καθώς είχε σουτ εκτός περιοχής το οποίο τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Λίγο αργότερα ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Φρόκου στο αριστερό γόνατο το οποίο επηρέασε συνολικά τους πράσινους που δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Στα τελευταία λεπτά βέβαια οι πράσινοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή για ένα τρίτο γκολ αλλά η κεφαλιά του Κάτρη από το ύψος του πέναλτι βρήκε και αυτή στο οριζόντιο δοκάρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναγάκος, Τσεβάς, Προδρομίτης, Φικάι (72' Κάτρης), Παυλάκης, Συμεωνίδης, Φρόκου (72' Σπαθάρης), Καλοσκάμης, Κυριόπουλος (87' Νότας), Βολάκης (90+2' Καλός), Μπιλάλ (90+1' Νταμπίζας).

ΤΡΕΝΤΣΙΝ: Σλάβιτσεκ, Μιτσούντα, Ντανιέλ, Σεμπέρι, Πρέκοπ, Χόλι, Χαζόβσκι (85' Τσουλέν), Γκαζντός, Πραζένκα (46' Ζαβάτσκι), Μούρκο (72' Σκουτέλι), Μπεντνάρ (90+1' Φλάλα).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ