ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το τυπικό οκ της UEFA για Λεωφόρο ενόψει Ρεν και Μακάμπι Χάιφα περιμένει το τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Το τυπικό οκ της UEFA για Λεωφόρο ενόψει Ρεν και Μακάμπι Χάιφα περιμένει το τριφύλλι
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κατά 99% θα παίξει στη Λεωφόρο τα δύο ματς των ομίλων του Europa League κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα με την UEFA να οριστικοποεί την απόφαση αυτή τις επόμενες μέρες.

Ο Παναθηναϊκός λόγω του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ αναγκάζεται να ξεσπιτωθεί όσον αφορά τα Ευρωπαϊκά του παιχνίδια στους ομίλους του Europa League κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα και σε ενδεχόμενη πρόκριση.

Όπως όλα δείχνουν όμως η UEFA κατά 99% θα δώσει την εισήγηση της ώστε το τριφύλλι να δώσει τα δύο αυτά ματς, τουλάχιστον, στην ιστορική του έδρα την Λεωφόρο, την οποία άλλωστε από την αρχή της σεζόν είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα, πίσω από το ΟΑΚΑ.

Αυτό που απομένει μετά τις κινήσεις που έχουν κάνει οι πράσινοι είναι το τυπικό "ΟΚ" από την UEFA για να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα στο "Απόστολος Νικολαϊδης".

Μια έγκριση που αναμένεται να έχουν οι πράσινοι στα χέρια τους τις επόμενες μέρες, ίσως το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνουν κάποιες βελτιώσεις στη Λεωφόρο ενόψει των δύο αγώνων στους ομίλους του Europa League ή να βρεθούν κάποιοι επιπλέον χώροι που απαιτεί η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία από τους συλλόγους στη διάρκεια των αγώνων της ώστε να τηρούνται κάποια συκρκειμένα στάνταρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ