ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι ενημέρωσε εγγράφως τη λίγκα για τα κρούσματα μετά τα τεστ της Κυριακής

Παναθηναϊκός: Το τριφύλλι ενημέρωσε εγγράφως τη λίγκα για τα κρούσματα μετά τα τεστ της Κυριακής
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού INTIME

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε και επίσημα τη Super League για τα αποτελέσματα των PCR στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού με τον αριθμό των παικτών που βγαίνουν θετικοί να παραμένει αρκετά ψηλός.

Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα τεστ PCR και την Κυριακή (7/5) προκειμένου να διαπιστώσει τι γίνεται με τη διασπορά του κορονοϊού στο "Γ. Καλαφάτης". Η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη με τα κρούσματα, υπήρξαν αυξομοιώσεις στον αριθμό, να παραμένουν πάνω από 15 καθώς ένας μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών βγήκε αρνητικός στα νέα τεστ αλλά υπήρξαν άλλοι που την Κυριακή έβγαλαν θετικό τεστ.

Το τριφύλλι, ως όφειλε, έκανε γνωστό στη Super League το αποτέλεσμα και των σημερινών τεστ ώστε να λάβει γνώση και να είναι ενήμερη για το πως έχει η κατάσταση.

Καταλαβαίνει κανείς άλλωστε πως όταν υπάρχουν τόσα κρούσματα δεν υπάρχει θέμα μόνο με την υγεία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκό αλλά και με νέα εξάπλωση και διασπορά και στους αντιπάλους.

Οπότε οι πράσινοι θέλησαν να ενημερώσουν επίσημα τη διοργανώτρια αρχή για τα αποτελέσματα των PCR της Κυριακής ώστε να λάβει γνώση των συνθηκών που επικρατούν στο "Γ. Καλαφάτης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ