Παναθηναϊκός: Το τετ α τετ του Αλαφούζου με τον Νίστρουπ μετά τη νίκη επί της Καλαμάτας

SUPERLEAGUE 2026-2027 / ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Τετ α τετ ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τζέικομπ Νίστρουπ υπήρξε μετά τη νίκη των Πράσινων επί της Καλαμάτας στη Νίκαια, για την 5η αγωνιστική της φετινής Stoiximan Super League.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το πέντε στα πέντε στη Stoiximan Super League στη Νίκαια με αντίπαλο την Καλαμάτα, με τον Ανδρέα Τεττέη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 33′.
Μετά το σφύριγμα της λήξης, ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και είχε ένα ολιγόλεπτο τετ α τετ με τον προπονητή της ομάδας, Τζέικομπ Νίστρουπ.
Οι δύο άνδρες τα είπαν χαμογελαστοί σε όμορφο κλίμα, με τον Παναθηναϊκό να πηγαίνει στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.