ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το πλάνο πρόκρισης του Γιοβάνοβιτς στο γεμάτο ΟΑΚΑ, η αλλαγή που σκέφτεται στο αρχικό σχήμα με τη Μπράγκα

Παναθηναϊκός: Το πλάνο πρόκρισης του Γιοβάνοβιτς στο γεμάτο ΟΑΚΑ, η αλλαγή που σκέφτεται στο αρχικό σχήμα με τη Μπράγκα
INTIME SPORTS

Άπαντες στον Παναθηναϊκό μετράνε αντίστροφα πλέον για να έρθει η ώρα που θα μπουν στο γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά από δέκα χρόνια σε αγώνα για το Champions League. Ποιο είναι το πλάνο ενδεκάδας του τριφυλλιού απέναντι στη Μπράγκα.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό μετράνε αντίστροφα πλέον για να έρθει η ώρα που θα μπουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά από δέκα χρόνια σε αγώνα για το Champions League, για να αντιμετωπίσουν την Μπράγκα το βράδυ της Τρίτης (29/8, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE SPORT24) και να τα δώσουν όλα με στόχο την πρόκριση.

Την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, εκεί που το τριφύλλι έχει κάνει εντυπωσιακές πορείες και εκεί που έχει ζήσει με τους οπαδούς του αρκετές "glory days".

Μια τέτοια θέλει να ζήσει και σήμερα. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα. Αν αυτό θα γίνει στην κανονική διάρκεια ή θα χρειαστούν η παρατάση και τα πέναλτι μικρή σημασία έχει αρκεί να έρθει η πρόκριση.

Και πάλι όμως το τριφύλλι θέλει δεδομένα να πετύχει ένα γκολ και να προσπαθήσει ξανά να κρατήσει στο μηδέν την Μπράγκα, όπως έκανε και στο πρώτο 45λεπτο της εκτός έδρας αναμέτρησης στην Πορτογαλία.

Το πλάνο ενδεκάδας του Γιοβάνοβιτς για τη μάχη πρόκρισης

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές. Ίσως μόνο μία, αν και αυτή δεν είναι δεδομένη, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι υπέρ της χρησιμοποίησης του Φώτη Ιωαννίδη στο αρχικό σχήμα αντί του Σπόραρ.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μπρινιόλι, με τον Βαγιαννίδη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο και τον Χουάνκαρ να παίζει στα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας δεδομένη είναι η παρουσία του Μάγκνουσον με τον Γέντβαϊ να είναι το φαβορί για να παίξει δίπλα του, αλλά και τον Σένκεφελντ που πλέον είναι πανέτοιμος να έχει τις πιθανότητες να αγωνιστεί.

Στο κέντρο ο Πέρεθ είναι "ακούνητος" με τον Βιλένα δίπλα του, αν και ο Τσέριν θα μπορούσε να παίξει αντί του Ολλανδού, καθώς δείχνει σε καλύτερη κατάσταση. Ο Τζούριτσιτς θα παίξει μπροστά τους και στην επίθεση θα αγωνιστεί στα δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Μαντσίνι που σκόραρε το γκολ που κράτησε "ζωντανούς" τους πράσινους στην Πορτογαλία και στην κορυφή ο Ιωαννίδης που δείχνει σε τρομερή κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βέβαια, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Μπράγκα ο Γιοβάνοβιτς υπερασπίστηκε όσο δεν πάει τον Σπόραρ για το γκολ που έχασε στην Πορτογαλία, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο Σέρβος τεχνικός από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη με γκολ, θα στηριχθεί στον Έλληνα φορ που διανύει περίοδο φόρμας.

Φυσικά και ο Γιοβάνοβιτς έχει ακόμα κάποιες ώρες για να σκεφτεί με τους συνεργάτες του και να αναλύσει όλα τα δεδομένα πριν πάρει την τελική απόφαση για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν.

Όπως είπε όμως, όποιοι παίξουν βασικοί αλλά και όποιοι έρθουν από τον πάγκο, θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους για να δώσουν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό και χαρά στους 60.000 και πλέον φίλους των πράσινων που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ