ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Μπρινιόλι μετά το λάθος του και την ήττα από την Ρεν

Το μήνυμα του Μπρινιόλι μετά το λάθος του και την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεν
Το μήνυμα του Μπρινιόλι μετά το λάθος του και την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεν INTIME SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έσπευσε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά το λάθος του, που έφερε το πρώτο γκολ της Γαλλικής ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός αν και έπαιζε για 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω γνώρισε την ήττα από τη Ρεν με 3-1 μετά από κατάρρευση στο δεύτερο μέρος και η ήττα αυτή φέρνει τους πράσινους σε δύσκολη θέση αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση στο Europa League.

Η Ρεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα σε μία ανύποπτη φάση, μετά από ένα τραγικό λάθος του Αλμπέρτο Μπιρνιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα, μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Ρίντερ, αλλά αυτή πέρασε μέσα από τα χέρια του αλλά και κάτω από τα πόδια του, καταλήγοντας στο τέρμα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, και της δεύτερης διαδοχικής ήττας των πρασίνων στους ομίλους του Europa League, ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού έστειλε το δικό του μήνυμα, ζητώντας συγγνώμη για το λάθος του.

"Ζητώ συγγνώμη για το λάθος. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου και της ζωής. Πάντα πρέπει να μας διδάξουν κάτι. Ακόμα δουλεύουμε για να βελτιώσουμε και να πιστέψουμε στους στόχους μας..." έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ του στο Instagram.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ