ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή για την ΑΕΚ, θα περιμένει τον Μπερνάρ ο Τερίμ

Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή για την ΑΕΚ, θα περιμένει τον Μπερνάρ ο Τερίμ
INTIME

Ο Τερίμ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον βαθμό ετοιμότητας του Μπερνάρ Ντουάρτε και θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) στο ξενοδοχείο την αποστολή του Παναθηναϊκού, για τον μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena".

Είναι αλήθεια πως σε κανένα απ’ τα προηγούμενα 23 παιχνίδια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού δεν χρειάστηκε να φτάσει ως τη μέρα του αγώνα για να ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα ο Φατίχ Τερίμ. Το έπραξε τώρα, ένα 24ωρο πριν από το αυριανό (24/4, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από το SPORT24) πολύ μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην "OPAP Arena:" για την 7η αγωνιστική των playoffs, καθώς θέλει να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ Ντουάρτε.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα γνωστοποιήσει τους 21 παίκτες του παιχνιδιού με την ΑΕΚ λίγες ώρες πριν το ματς, στο ξενοδοχείο που θα μείνει η ομάδα από το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) κι αφού γίνει πρώτα το τελικό "τσεκάρισμα" στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και ξεκαθαρίσει το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους κιτρινόμαυρους στην "OPAP Arena", μετά τις ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους μύες που ένιωσε στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τη Λαμία.

Οι πιθανότητες για να παίξει εντέλει ο "Μπέρνι" είναι πολλές όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού μιλήσει ξανά ο παίκτης με το τεχνικό και το ιατρικό τιμ και πάρει την τελική απόφασή του ο Τερίμ.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα της Τρίτης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε σε ασκήσεις κατοχής κι άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ