ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το γλέντι στην απονομή και στα αποδυτήρια από την κάμερα του τριφυλλιού

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας | 21 Μαΐου
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας | 21 Μαΐου IN TIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε την παρακάμερα από την απονομή και τα όσα έγιναν στα αποδυτήρια του τριφυλλιού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Χατζηγιοβάνης που έβαφε με πράσινο σπρέι τα μαλλιά του, οι ατάκες των Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο και τα συνθήματα από τους παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 1-0 και οι παίκτες του τριφυλλιού το γλέντησαν με τη ψυχή τους. Τόσο στη διάρκεια της απονομής όσο και μέσα στα αποδυτήρια.

Η πράσινη ΠΑΕ ετοίμασε την παρακάμερα από το πάρτι που στήθηκε εντός ΟΑΚΑ αλλά και εντός των αποδυτηρίων. Δείτε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να βάφει με πράσινο σπρέι τα μαλλιά του και όχι μόνο. Το χειροκρότημα του Αλαφούζου και το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η ατάκα του Βιγιαφάνιες σε άπταιστα ελληνικά στην κάμερα "Το πήραμε, το πήραμε" και το "Ένα ακόμη" του Μαουρίσιο ο οποίος είχε κατακτήσει το Κύπελλο και με τον ΠΑΟΚ.

Ακολούθησε το πάρτι στα αποδυτήρια με συνεχή συνθήματα από τους παίκτες του Παναθηναϊκού με έναν-έναν να γνωρίζει την αποθεώση ενώ ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στον φροντιστή της ομάδας, τον Νεκτάριο, ο οποίος επίσης άκουσε του παίκτες του Παναθηναϊκού να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ