ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το φοβερό παρασκήνιο με τον εκπρόσωπο της Λίνφιλντ που "άσπρισε" όταν είδε το ταμπελάκι "Panathinaikos"

Παναθηναϊκός: Το φοβερό παρασκήνιο με τον εκπρόσωπο της Λίνφιλντ που "άσπρισε" όταν είδε το ταμπελάκι "Panathinaikos"
EUROKINISSI

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μάταια έψαχναν να βρουν κάποιον από την Ντνίπρο για να ανταλλάξουν στοιχεία ενόψει του ραντεβού των δύο ομάδων, όμως είχαν ξεχωριστή συνάντηση με τον εκπρόσωπο της βορειοιρλανδικής Λίνφιλντ.

Ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Βλάχος (photo) που εκπροσώπησε τους "πράσινους" στην αίθουσα κληρώσεων του "House of European Football" στην έδρα της UEFA στη Νιόν, μάταια έψαχνε να βρει εκπρόσωπο της Ντνίπρο για να ανταλλάξει στοιχεία, ως είθισται ανάμεσα στις ομάδες που διασταυρώνονται μετά τις κληρώσεις.

Οι Ουκρανοί είχαν ενημερώσει από την Τρίτη (20/6) πως δεν θα έδιναν το "παρών" στην κλήρωση (δεν είναι κι ότι πιο... εύκολο γι’ αυτούς οι μετακινήσεις λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με τη Ρωσία), ενώ είχαν ξεκαθαρίσει πως θα δήλωναν ξανά ως ευρωπαϊκή έδρα τους την "Kosicka Futbalova Arena" στο Κόζιτσε της Σλοβακίας.

Και οι "πράσινοι" πήραν μόνο απ’ τα στελέχη της UEFA το τηλέφωνο του contact person που είχε δώσει η Ντνίπρο, προκειμένου να μιλήσουν και να κάνουν τις πρώτες συνεννοήσεις για τα διαδικαστικά των δύο αγώνων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αντί για τους Ουκρανούς πάντως, οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού είχαν μία άλλη... ξεχωριστή συνάντηση, με τον άνθρωπο που εκπροσώπησε την βορειοϊρλανδική Λίνφιλντ.

Η ομάδα της Βόρειας Ιρλανδίας είχε αμέσως μετά την κλήρωση του β’ προκριματικού του Champions League τη δική της κλήρωση στον β’ προκριματικό του Europa Conference League, όπου εφόσον περάσει την αλβανική Βλάζνια, θα αντιμετωπίσει τη Πόγκον από την Πολωνία.

Όταν ο καθ’ όλα συμπαθής και μιας αρκετά προχωρημένης ηλικίας εκπρόσωπος της Λίνφιλντ είδε στην αίθουσα το ταμπελάκι "Panathinaikos"... άσπρισε και του ήρθαν στο μυαλό όλες οι (δυσάρεστες για τον ίδιο) θύμησες.

Έψαξε μάλιστα και βρήκε τον Βλάχο, στον οποίο άρχισε να λέει με... παράπονο το πώς ο Παναθηναϊκός κατάφερε στις 7 Νοεμβρίου του 1984, να φέρει τα πάνω-κάτω στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "16" του τότε Κυπέλλου Πρωταθλητριών, παίρνοντας εντέλει την πρόκριση μολονότι η Λίνφιλντ είχε φέρει για ώρα το ματς στα μέτρα της. Διότι τα είχε ζήσει όλα από κοντά και δεν είχε ξεχάσει αυτό το απίθανο "πράσινο" come-back...

Ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε να χάνει με 3-0 στα πρώτα 27 λεπτά στη ρεβάνς. Όμως με αντεπίθεση διαρκείας και χάρις στα γκολ των Σαραβάκου (30’), Ρότσα (32’) και Αντωνίου (64’) ο Παναθηναϊκός έκανε την ολική επαναφορά και προκρίθηκε στους "8", φτάνοντας μάλιστα και ως τους ημιτελικούς απέναντι στη Λίβερπουλ.

Λίνφιλντ - Παναθηναϊκός 3-3

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ