ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τμήμα σκάουτινγκ με επικεφαλής τον Μάκη Λιβαθινό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ | 4 Απριλίου 2021
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν κόντρα στον ΠΑΟΚ | 4 Απριλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός προχωράει σε αναδιοργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ και επικεφαλής αναλαμβάνει ο Μάκης Λιβαθινός ο οποίος επιστρέφει στο τριφύλλι μετά από 12 χρόνια.

Ένα τμήμα στο οποίο υστερεί τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός ήταν αυτό του σκάουτινγκ. Εδώ και καιρό είχαμε γράψει πως οι πράσινοι θα προβούν σε μια αναδιοργάνωση του προσλαμβάνοντας κάποιους ανθρώπους και θα το στελεχώσουν έτσι ώστε να αποφέρει και πάλι στο τριφύλλι.

Στο πλαίσιο αυτό οι πράσινοι έκαναν γνωστό ποιος θα είναι ο επικεφαλής του τμήματος αυτού και ουσιαστικά θα έχει το ρόλο του αρχισκάουτερ και θα αναλάβει να βρίσκει παίκτες για την πρώτη ομάδα σε συνεργασία πάντα και με τον προπονητή αλλά και για την ακαδημία.

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο Μάκης Λιβαθινός, γιος του παλαίμαχου άσου των πράσινων Σπύρου Λιβαθινού, ο οποίος επιστρέφει στο τριφύλλι μετά από 12 χρόνια και έχοντας στην πλάτη του οκτώ χρόνια που είχε δουλέψει στον Παναθηναϊκό και ήταν απόλυτα επιτυχημένος. Στο προηγούμενο πέρασμα του ο Λιβαθινός είχε διατελέσει αρχικά σκάουτ και εν συνεχεία επικεφαλής των Πράσινων Σχολών Ποδοσφαίρου μέσω των οποίων το τριφύλλι έβαλε στις ακαδημίες του παίκτες όπως οι Μαυρίας, Καπίνο, Μπουζούκης και Χουχούμης.

Επίσης εκείνα τα χρόνια είχαν ανακαλυφθεί και δοκιμαστεί από τους πράσινους σε διάφορα τουρνουά, κάποιοι είχαν περάσει και από την Παιανία οι Κούτρης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Τσιμίκας (σε τουρνουά στη Θεσσαλονίκη) και Δουβίκας.

Ο Λιβαθινός μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό δούλεψε ως εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών μέχρι σήμερα έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών και δη νεαρών όπως οι Ρέτσος, Λημνιός, Νικολάου, Κατράνης και αρκετοί ακόμα.

Βέβαια ο Μάκης Λιβαθινός είναι ο πρώτος που επιλέχθηκε για αυτό το νευραλγικό ρόλο αλλά στο συγκεκριμένο τμήμα θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες.

Η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού για την πρόσληψη του θα έρθει τις επόμενες μέρες αλλά ήδη ο Λιβαθινός έχει αρχίσει να εργάζεται και να βλέπει παίκτες για λογαριασμό του τριφυλλιού και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ