ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη τα σπουδαία για Κώτσιρα ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κώτσιρας
Ο Γιάννης Κώτσιρας INTIME

Ο Κώτσιρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τη Δευτέρα (26/9) και η κρίσιμη μέρα αναφορικά με την ετοιμότητα του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την έκτη αγωνιστική είναι η Τετάρτη (28/9).

Η επόμενη του φιλικού του Παναθηναϊκού με τη δεύτερη ομάδα είχε εκ νέου προπόνηση καθώς ρεπό θα υπάρξει την Τρίτη και ουσιαστικά από την Τετάρτη (28/9) με την επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις και φυσικά και των διεθνών θα κριθεί το κατά πόσο ο Γιάννης Κώτσιρας που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και τη Δευτέρα (26/9) θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: ¨

"Σε χαλαρό ρυθμό ξεκίνησε η εβδομάδα προπονήσεων στον Παναθηναϊκό, λόγω του φιλικού της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό Β’. Οι Πράσινοι έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας με ελαφρύ τρέξιμο, rondo και ποδοβόλεϊ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους την Τετάρτη, μια και την Τρίτη έχουν ρεπό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώτσιρας και αποφόρτιση έκανε ο Παλάσιος. Απόντες ήταν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ