ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Πέμπτη (8/4) ξεκαθαρίζει για Κουρμπέλη

Ο Κουρμπέλης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη Super League Interwetten.
Ο Κουρμπέλης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο τελικός κύκλος αναλυτικών εξετάσεων που θα κάνει την Πέμπτη (8/4) ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Μπολόνια και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα και τον χρόνο επιστροφής του στα γήπεδα.

Μετά το Μόναχο, ο Δημήτρης Κουρμπέλης ταξίδεψε την Τετάρτη (7/4) στην Μπολόνια της Ιταλίας, μαζί με τον γιατρό του Παναθηναϊκού, Γεράσιμο Σίννη, προκειμένου να εξεταστεί (και) απ’ τους γιατρούς ιατρικού κέντρου, εξειδικευμένου σε θέματα συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών που εδρεύει στην ιταλική πόλη και θεωρείται (όπως κι αυτό του Μονάχου) ένα απ’ τα καλύτερα της Ευρώπης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, που ταλαιπωρείται απ’ τις αρχές Σεπτεμβρίου από "θέμα" στους κοιλιακούς (το οποίο δεν φάνηκε να το ξεπερνάει μετά την επέμβαση που έκανε στις 20 Ιανουαρίου), θα υποβληθεί ένα νέο κύκλο αναλυτικών εξετάσεων στο ιταλικό κέντρο την Πέμπτη (8/4). Κι ακολούθως, όταν θα συγκεντρωθούν όλες οι εξετάσεις και αξιολογηθούν τα ευρήματα, θα παρθούν και οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα και να γνωρίζει τόσο ο ίδιος, όσο και οι "πράσινοι" τον ακριβή χρόνο επιστροφής του.

Προς το παρόν λοιπόν, άπαντες βρίσκονται σε στάση αναμονής κι όλα θα ξεκαθαρίσουν σε μεγάλο βαθμό την Πέμπτη (8/4).

ΔΙΤΕΡΜΑ ΜΕ ΒΕΛΕΘ ΚΑΙ ΓΚΟΛ... ΚΟΚΕ

Στο αγωνιστικό σκέλος, όσοι δεν ήταν βασικοί στο κυριακάτικο (04/04) ματς με τον ΠΑΟΚ, έπαιξαν το απόγευμα της Τετάρτης (07/04) προπονητικό "διπλό", οικογενειακού χαρακτήρα, στο οποίο ξεχώρισαν η συμμετοχή του Φραν Βέλεθ, έπειτα από ένα μήνα στα... πιτς και το γκολ του υπό δοκιμήν Κονγκολέζου επιθετικού, Κόκε.

Νικητές αναδείχθηκαν οι "μπλε" με 3-2 έναντι των "πράσινων". Οι "πράσινοι" μάλιστα προηγήθηκαν με 2-0 χάρις στα γκολ των Κόκε και Ιωαννίδη, όμως οι αντίπαλοί τους "γύρισαν" το σκορ με τέρματα των Αϊτόρ, Καρλίτος και Καμπετσή.

Για τον 20χρονο Κόκε που περνάει απ’ το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ εδώ και περίπου ένα μήνα, αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του σε συνθήκες... αγώνα (δεν είχε αγωνιστεί στο διπλό της περασμένης εβδομάδας, λόγω μικροτραυματισμού), με τον Λάζλο Μπόλονι να τον χρησιμοποιεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Κονγκολέζος θα παραμείνει ως το φινάλε τη σεζόν στο Κορωπί για να αξιολογηθεί και να αποφασιστεί αν θα του προσφερθεί επαγγελματικό συμβόλαιο.

"ΜΠΛΕ": Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Καραγιάννης, Σιδεράς, Σερπέζης, Μπουζούκης, Καλοσκάμης (30’ Κρυπαράκος), Καρλίτος, Καμπετσής, Αϊτόρ.

"ΠΡΑΣΙΝΟΙ": Ξενόπουλος (30’ Χριστογεώργος), Τζαβίδας Σ., Τουρκοχωρίτης, Βέλεθ (30’ Τζαβίδας Μ.), Ρόμπι, Ηλιάδης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Κόκε, Ιωαννίδης, Ενγκμπακοτό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ