ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει φυσική παρουσία στην κλήρωση του Κυπέλλου

Οι Χουάνκαρ και Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 19 Δεκεμβρίου 2021
Οι Χουάνκαρ και Σάντσες πανηγυρίζουν γκολ του Παναθηναϊκού σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 19 Δεκεμβρίου 2021 INTIME

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να υπάρχει φυσική παρουσία παραγόντων των 8 ομάδων στην κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη.

Να υπάρξει φυσική παρουσία των παραγόντων και των στελεχών των 8 ομάδων που θα συμμετάσχουν στην προημιτελική φάση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, κατά τη διαδικασία κλήρωσης της προσεχούς Τετάρτης (29/12) επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Οι "πράσινοι" θέλουν η διαδικασία της κλήρωσης να μην διεξαχθεί μέσω ίντερνετ και live streaming, όπως είχε γίνει στις προηγούμενες φάσεις της εφετινής διοργάνωσης και δη να υλοποιηθεί από τα ίδια τα πρόσωπα των ομάδων που θα βρεθούν στα γραφεία της ομοσπονδίας κι όχι από τους εκπροσώπους της ΕΠΟ.

Αίτημα που σκοπεύει να το δημοσιοποιήσει και να το εκφράσει κι επίσημα ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες ώρες, ξεκαθαρίζοντας πως ούτως ή άλλως, δεν τίθεται θέμα Covid-19, καθώς τόσο οι παράγοντες όσο και τα στελέχη όλων των ομάδων "ελέγχονται" σχεδόν καθημερινά, πηγαίνουν κανονικά στα γήπεδα και τις προπονήσεις.

Κι επομένως δεν συντρέχει κανένας λόγος "αποκλεισμού" των συλλόγων, με άλλη μία "βουβή" κλήρωση, προκειμένου να υπάρχει απόλυτη αξιοπιστία στην όλη διαδικασία, σε μία διοργάνωση που μπαίνει πλέον στα τελικά στάδιά της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ