ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θέλει χρόνο ακόμα ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ εξακολουθεί ν' απέχει του κανονικού προγράμματος προπόνησης του Παναθηναϊκού
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ εξακολουθεί ν' απέχει του κανονικού προγράμματος προπόνησης του Παναθηναϊκού INTIME

Ο Μπαρτ Σένκιεφελντ συμμετείχε το απόγευμα της Δευτέρας μόνο στο ζέσταμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και θα επανέλθει στο δικό του πρόγραμμα, καθώς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (2-1) επιβάλλεται να μπει πλέον στην άκρη απ’ τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του ΠαναθηναϊκούNovasports Prime, καθότι την Τετάρτη (22/09, 20:30 Novasports Prime, LIVE SPORT24) ακολουθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με με τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten και το "τριφύλλι" καλείται να βγάλει "αντίδραση".

Δύο μέρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τους "κιτρινόμαυρους" οι παίκτες του Παναθηναϊκού έριξαν τους ρυθμούς της προπόνησης με το πρόγραμμα στο "Γ. Καλαφάτης" να περιλαμβάνει προθέρμανση, ασκήσεις δύναμης και ασκήσεις με μπάλα.

Το πρώτο μέρος της προπόνησης (ουσιαστικά την προθέρμανση) ακολούθησε κι ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος όμως στη συνέχεια συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του και σίγουρα έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του μέχρι να μπει στο 100% με την υπόλοιπη ομάδα.

Θεραπεία έκανε ο Κουρμπέλης κι ατομικό ο Μπεκ, ενώ ο Μπρινιόλι απουσίασε με άδεια στην Ιταλία για να δώσει το "παρών" στη βράβευσή του από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ως καλύτερος γκολκίπερ του περσινού πρωταθλήματος της Serie B.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ