ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τεστ για όλους και ερώτημα για τους τέσσερις ξένους

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη διάρκεια της σημερινής μέρας σε γκρουπ παίκτες, τεχνικό επιτελείο αλλά και εργαζόμενοι στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού θα περάσουν από τις απαραίτητες εξετάσεις κάνοντας το τεστ για τον κορονοϊό.

Ως πρώτη μέρα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και επιστροφή για τη νέα σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή στον Παναθηναϊκό. Μόνο που αντί για εξετάσεις αίματος οι παίκτες του τριφυλλιού (και όχι μόνο) θα κάνουν το απαραίτητο τεστ για τον κορονοϊό αλλά και τεστ αντισωμάτων.

Έχει σημασία να αναφέρουμε πως τα συγκεκριμένα τεστ δεν θα γίνουν μόνο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ αλλά σε όσους έχουν καθημερινή παρουσία στο "Γ. Καλαφάτης" και έρχονται σε επαφή με τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Δηλαδή ακόμα και οι μάγειρες, οι καθαρίστριες, οι φροντιστές και στελέχη της πράσινης ΠΑΕ ή ακόμα και των γραφείων που η δουλειά τους είναι να βρίσκονται δίπλα στους παίκτες θα υποβληθούν στα απαραίτητα τεστ ώστε να είναι απόλυτα σίγουροι στον Παναθηναϊκό. Το τεστ θα γίνει σήμερα σε γκρουπ.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ή ΤΕΤΑΡΤΗ

Κανείς δεν μπορεί να είναι 100% σίγουρος πως η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει την Τρίτη. Κι αυτό γιατί θα είναι δύσκολο οι πράσινοι να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα όλων των τεστ στη διάρκεια της Δευτέρας. Αν τρέξουν οι διαδικασίες μπορεί να τα πάρουν την Τρίτη το πρωί και εν συνεχεία να υπάρξει προπόνηση την Τρίτη το απόγευμα αλλιώς η επιστροφή στις προπονήσεις, σε γκρουπ πάντα, θα γίνει την Τετάρτη. Είπαμε στον Παναθηναϊκό έχουν θέσει την ασφάλεια των παικτών πάνω από κάθε τι.

TΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΞΕΝΟΥΣ

Από και πέρα, το ερώτημα είναι τι θα γίνει με τους Σένκεφελντ, Νάγκι, Μπεκ και Νούνες που επέστρεψαν από το εξωτερικό. Το πρωτόκολλο για όσους έρχονται με πτήσεις από το εξωτερικό προβλέπει 14ημερη καραντίνα στο σπίτι τους.

Από τη στιγμή όμως που θα υποβληθούν σε τεστ για κορονοϊό και αντισωμάτων αν αυτό βγει αρνητικό ίσως υπάρχει πιθανότητα να μπορούν να ξεκινήσουν νωρίτερα προπονήσεις. Στο τριφύλλι βρίσκονται εν αναμονή οδηγιών για το συγκεκριμένο θέμα και ανάλογα θα πράξουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ