ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, στον "αέρα" το ματς με τον Αστέρα

Παναθηναϊκός: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, στον "αέρα" το ματς με τον Αστέρα
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Σε απόλυτο "συναγερμό" βρίσκεται ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός, καθώς ο κορονοϊός "διείσδυσε" πλέον και στο "Γ. Καλαφάτης". Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού, στον "αέρα" το ματς με τον Αστέρα.

Μετά τον Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια των εορτών απ’ την Covid-19 και παραμένει εδώ και λίγες ημέρες στη Βραζιλία -χωρίς να μπορεί να αναχωρήσει από τη Φορταλέζα, προτού "καθαρίσει" ο οργανισμός του από τον ιό- κατά τον επανέλεγχο που έγινε με νέα σειρά εξετάσεων το Σάββατο (2/1) στον Παναθηναϊκό, προέκυψαν -σύμφωνα με πληροφορίες- τέσσερα κρούσματα κορονοϊού εντός των ποδοσφαιριστών του "τριφυλλιού"!

Αν και το υγειονομικό πρωτόκολλο της Super League προβλέπει την αναβολή αγώνα από πέντε κρούσματα και πάνω, με δεδομένο ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στο εσωτερικό των "πράσινων" είναι στο όριο, καθιστά πολύ αμφίβολη την διεξαγωγή του κυριακάτικο (3/1, 15:00) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Λεωφόρου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι "πράσινοι" θα κάνουν ακόμη μία σειρά από τεστ στις 10 το πρωί της Κυριακής (3/1), για να φανεί (μέσω ενός ακόμη πιο «επικαιροποιημένου» ελέγχου), αν υπάρχουν κι άλλα κρούσματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, διότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ο ιός αργεί να "φανεί" στις εξετάσεις (ακόμη και στο μοριακό έλεγχο) κι "εμφανίζεται" στα τεστ των "προσβληθέντων" μετά την τρίτη μέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ