ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Φρατζέσκος από την Ακαδημία

Ο Κώστας Φρατζέσκος στον πάγκο της ομάδας Κ-19 του Παναθηναϊκού
Ο Κώστας Φρατζέσκος στον πάγκο της ομάδας Κ-19 του Παναθηναϊκού EUROKINISSI SPORTS

Αιφνίδιο "διαζύγιο" του Παναθηναϊκού με τον προπονητή της Κ19 κι επί 12 συναπτά έτη μέλος της Ακαδημίας, Κώστα Φρατζέσκο, με τους "πράσινους" να επικαλούνται "διαφορά φιλοσοφίας"

Σε μία περίοδο που η αγωνιστική δράση σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League έχει ανασταλεί λόγω του δεύτερου lockdown, ο Παναθηναϊκός προχώρησε αιφνιδίως το μεσημέρι της Παρασκευής (29/1) στη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή της Κ19, Κώστα Φρατζέσκο!

Ο παλιός μεγάλος άσος των "πράσινων" που εργαζόταν στην ακαδημία του συλλόγου επί 12 σερί έτη (από το 2009), έχοντας περάσει από τις Κ16, Κ17 και Κ19 του συλλόγου, ενημερώθηκε την Παρασκευή (29/1) από τη διοίκηση της ομάδας, πως δεν θα συνεχιστεί η κοινή τους πορεία.

Ως... αιτιολογία, όπως του μεταφέρθηκε, ήταν η "διαφορά φιλοσοφίας" των δύο πλευρών (;), με τον παλαίμαχο άσο να πηγαίνει στα γραφεία του συλλόγου το μεσημέρι της Παρασκευής (29/1), υπογράφοντας το "διαζύγιο ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "πράσινης" ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ19 της ομάδας, Κώστα Φρατζέσκο. Ο Έλληνας τεχνικός εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το 2009 έως και σήμερα, προσφέροντας τις υπηρεσίες του εκτός της Κ19 και στις Κ16 και Κ17.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Φρατζέσκο για την πολυετή του προσφορά στο σύλλογο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ