ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τέλος από τη Β’ ομάδα ο Ηλίας Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης σε αγώνα του Παναθηναϊκού
Ο Ηλίας Ηλιάδης σε αγώνα του Παναθηναϊκού IN TIME SPORTS

Ο Ηλίας Ηλιάδης έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και είναι ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Έπειτα από 8 χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Ηλίας Ηλιάδης αποχωρεί από το "τριφύλλι", με την "πράσινη" ΠΑΕ να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης (20/12) τη λύση της συνεργασίας της, με τον 21χρονο ομογενή μέσο της Β’ ομάδας.

Ο Ηλιάδης, γεννημένος στις 21 Μαρτίου 2001 στο Τορόντο, ζήτησε να λυθεί το συμβόλαιό του προκειμένου να επιστρέψει στον Καναδά λόγω προσωπικών θεμάτων.

Το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός μέσος ακολούθησε την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας στην Αυστρία, ενώ μέτρησε συνολικά 14 γκολ σε 51 αγώνες με την Κ19 του Παναθηναϊκού. Πέρσι και φέτος έπαιξε σε 34 ματς της Super League 2 με τον Παναθηναϊκό Β’, έχοντας απολογισμό 2 γκολ και μία ασίστ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ηλία Ηλιάδη. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε στο Τριφύλλι τον Ιανουάριο του 2015 μετά από παρουσία του στην ακαδημία της Άρσεναλ στην Ελλάδα.

Έγινε επαγγελματίας τρία χρόνια αργότερα, περνώντας από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια και τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ