ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" του Σανκαρέ στην Τουρκία, έρχονται εξελίξεις με Αγιούμπ-Αϊτόρ

Ο Σανκαρέ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία | 24 Ιουλίου 2021
Ο Σανκαρέ σε προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία | 24 Ιουλίου 2021 IN TIME

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που έκανε ο Γιουνούς Σανκαρέ μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Γκιρεσούνσπορ. Οι όροι του deal για τον Σενεγαλέζο και οι κινήσεις που περιμένουν στον Παναθηναϊκό για Αγιούμπ και Αϊτόρ

Θέμα... ωρών δείχνει να είναι πλέον το θέμα της μεταγραφής του Γιουνούς Σανκαρέ από τον Παναθηναϊκό στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ, καθώς υπάρχει πλέον συμφωνία σε όλα τα επίπεδα, ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει στα πάντα με την τουρκική ομάδα, ενώ ο ατζέντης του Σενεγαλέζου μέσου, τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση της Γκιρεσούνσπορ για το συμβόλαιο του πελάτη του, το οποίο θα έχει διετή διάρκεια και θα του αποφέρει πάνω από 500.000 ευρώ το χρόνο.

Κοινώς θα παίρνει στην Τουρκία περισσότερα χρήματα απ’ όσα προέβλεπε ο εφετινός χρόνος συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ενώ το "τριφύλλι" θα... γλιτώσει από τον προϋπολογισμό του τις 350.000 ευρώ που έπρεπε να πληρωθεί ο Σανκαρέ την επόμενη αγωνιστική περίοδο (449.000 ευρώ με την εφορία).

Στη δε συμφωνία των "πράσινων" με την Γκιρεσούνσπορ προβλέπονται και δύο μπόνους (100.000 και 100.000 ευρώ) εφόσον παίξει ο 32χρονος μέσος σε έναν συγκεκριμένο αριθμό στόχων με την τουρκική ομάδα και παράλληλα, "πιάσει" και κάποιους άλλους ομαδικούς στόχους.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να βγουν εντός της Δευτέρας (09/08) τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σανκαρέ την Κυριακή (08/08), προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συμφωνία όλων των πλευρών.

Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν εξελίξεις και με τους Γιασίν Αγιούμπ κι Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Για τον Μαροκινό υπάρχει ενδιαφέρον από αραβικές κι ολλανδικές ομάδες, ενώ για τον Καταλανό η Ουτρέχτη δείχνει ότι ενδιαφέρεται έντονα, όμως δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη κίνηση προς το "τριφύλλι". Το τελευταίο ταξίδι πάντως του Αϊτόρ στη Βαρκελώνη δεν "συνδέεται" με μεταγραφικούς λόγους, αλλά με ένα σοβαρό οικογενειακό ζήτημα του 25χρονου εξτρέμ.

"Μπήκε" ο Ιωαννίδης

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση την Κυριακή (08/08) την προετοιμασία τους ενόψει του μεθαυριανού (Τρίτη 10/08, 21:00) φιλικού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Φώτης Ιωαννίδης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και προπονήθηκε κανονικά, ενώ σε φουλ ένταση γυμνάστηκε ξανά και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο Μακέντα, ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Μπεκ έκανε θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα και ασκήσεις με μπάλα, "κορόιδο" και ασκήσεις κατοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ