ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τακτική και βίντεο από τον Μπόλονι ενόψει Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ο Ενγκμπακοτό στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την Παρασκευή (12/2) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Λάζλο Μπόλονι να δίνει έμφαση στην τακτική και να δείχνει κάποιες αρχικές του σκέψεις.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει ξεκούραστος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό αφού αναβλήθηκε το ματς Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά θα πάει με μόλις δύο προπονήσεις στο αιώνιο ντέρμπι και αυτό σημαίνει πως ο Λάζλο Μπόλονι και οι συνεργάτες του είναι ανάγκη να τρέξουν.

Για αυτό και στην προπόνηση της Παρασκευής (12/2) ο Ρουμάνος τεχνικός από τη μια έκανε τακτική στους ποδοσφαιριστές του και από την άλλη τους έδειξε βίντεο από παιχνίδια του ολυμπιακού και τους ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο θα παίξει ο αντίπαλος τους.

Όσο για την τακτική ο Ρουμάνος τεχνικός στο διπλό που έκανε χρησιμοποίησε με τους βασικούς τους Νιάς, Σανκαρέ και Ενγμπακοτό αλλά όχι και τον Σένκεφελντ ο οποίος την Παρασκευή έκανε την πρώτη του δυνατή προπόνηση μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Ατρόμητο.

Για αυτό και οι όποιες δοκιμές έκανε την Παρασκευή μπορεί και να αλλάξουν το Σάββατο με την παρουσία του Ολλανδού και στο δίτερμα και δη στην ενδεκάδα των βασικών. Σε αντίθεση με τον Σένκεφελντ, ο Σωκράτης Διούδης συνέχισε τη θεραπεία και τις ασκήσεις στο γυμναστήριο χωρίς όμως να υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο Κυριακάτικο ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι τακτικής. Θεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ