ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με την Όσιγιεκ για τον Κλάινχαϊσλερ σύμφωνα με τους Κροάτες

Hungary's Laszlo Kleinheisler runs with the ball during a World Cup 2022 group I qualifying soccer match between Andorra and Hungary at the Estadi Nacional stadium in Andorra la Vella, Andorra, Wednesday, March 31, 2021. (AP Photo/Joan Monfort)
Hungary's Laszlo Kleinheisler runs with the ball during a World Cup 2022 group I qualifying soccer match between Andorra and Hungary at the Estadi Nacional stadium in Andorra la Vella, Andorra, Wednesday, March 31, 2021. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κροατία ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του Λάζλο Κλάινσχαϊσλερ. Τα οικονομικά δεδομένα που αναφέρουν οι Κροάτες.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζλο Κλάινσχαϊσλερ από την Όσιγιεκ στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τους Κροάτες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε όλα και ο Ούγγρος μέσος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Οι Κροάτες αναφέρουν πως οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν για ένα ποσό το οποίο κυμαίνεται ανάμεσα στις 500.000 και τις 600.000 ευρώ.

Μάλιστα, τονίζουν ότι το συγκεκριμένο ποσό είναι ιδιαίτερα σημαντικό από τη στιγμή που ο παίκτης βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια της παραμονής του στην Όσιγιεκ ο Κλάινσχαϊσλερ αγωνίστηκε για 131 ματς και έγινε ο τρίτος ξένος σε συμμετοχές στην ιστορία της. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μπακίρ Μπεσίρεβιτς με 327 συμμετοχές και δεύτερος ο Ντουμίτρου Μίτου, ο οποίος πέρασε και από τον Παναθηναϊκό, με 196 συμμετοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ