ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα πρώτα "θετικά" δείγματα του Τσέριν και ο "Κούρμπε" που είναι εδώ

Ο Τσέριν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία | 7 Ιουλίου 2022
Ο Τσέριν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία | 7 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

Το φιλικό που έδινε δίτερμα σε συνθήκες αγώνα με πέντε γκολ και τα πρώτα "θετικά" δείγματα του Τσέριν αλλά και ο Κουρμπέλης που έδειξε να είναι και πάλι εδώ.

Ο καιρός χάλασε τα σχέδια του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με το προγραμματισμένο φιλικό της Πέμπτης (7/7) με την Κίτσμπουελ να ματαιώνεται λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Οπότε ο Σέρβος τεχνικός στην προπόνηση που έγινε αντί του φιλικού έκανε ένα διπλό στα 3/4 του γηπέδου σε συνθήκες αγώνα, διάρκειας 50 λεπτών, και με διαιτητή έναν εκ των συνεργατών του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ SPORT24 ΣΤΟ ΒΑΛΧΖΕ-ΚΟΖΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Ένα δίτερμα το οποίο είχε πέντε γκολ, ανατροπή στο σκορ και θετικά στοιχεία από τον Τσέριν αλλά και τον Κουρμπέλη που έδειξε να έχει μπει αρκετά δυνατά στην προετοιμασία και να θυμίζει τον παίκτη που ήταν ένα ολόκληρο κέντρο για τον Παναθηναϊκό.

Το διπλό έληξε 3-2 με νικητές τους "πορτοκαλί" που πέτυχαν τρία γκολ με τους Μακέντα (2) και Καμπετή ενώ για τους "πράσινους" και τα δύο τέρματα τα σημείωσε ο Σιδεράς με κεφαλιές.

Το σκορ άνοιξε ο νεαρός αμυντικός με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αϊτόρ ενώ το 1-1 έγινε από τον Ιταλό φορ με προβολή από κοντά.

Ο Σιδεράς και πάλι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του όταν μετά από κόρνερ του Αϊτόρ και πάλι πήρε την κεφαλιά και σκόραρε για να κάνει το 2-1.

Το 2-2 ήρθε από τον Καμπετσή που έπαιξε ως μπαλαντέρ και για τις δύο ομάδες και με προβολή μετά από ωραία ντρίμπλα ισοφάρισε για την ομάδα του.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Φεντερίκο Μακέντα όταν βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, πέρασε τον Μπρινιόλι και σκόραρε σε κενή εστία. Λίγο νωρίτερα βέβαια ο Ιταλός γκολκίπερ είχε κάνει μια τρομερή επέμβαση σε σουτ του Κρυπαράκου.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Γκάνεα, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν, Παλάσιος, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Μακέντα.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Λοντίγκιν, Σάντσες, Σένκεφελντ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ηλιάδης Αϊτόρ, Καμπετσής, Φρόκου, Ιωαννίδης.

Ο εξαιρετικός Κουρμπέλης και τα πρώτα στοιχεία του Τσέριν

Εκτός από τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στο δίτερμα σε αυτό που μπορεί να σταθεί κανείς είναι η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη που ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του. Έτρεχε συνέχεια, έκοβε, μοίραζε σωστά το παιχνίδι και έδειξε πως είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει τα μέγιστα φέτος τον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα και του Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος που έπαιξε μόνο στο πρώτο ημίχρονο από το δίτερμα έκανε τα απλά στο γήπεδο, έδωσε αρκετές διαγώνιες πάσες και έδειξε πως "βλέπει" γήπεδο και φυσικά τους συμπαίκτες του. Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν τους γνωρίζει καν καλά-καλά.

Ο Τσέριν βγήκε στο ημίχρονο με τον Γιοβάνοβιτς να βγάζει και τον Σένκεφελντ για να υπάρχει ισορροπία στο δίτερμα ενώ όταν χτύπησε ο Γκάνεα ο Σέρβος τεχνικός έβαλε μπαλαντέρ στις δύο ομάδες τον Καμπετσή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ