ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα άκουσαν παίκτες και Αλαφούζος

Ο Βέλεθ αποχωρεί απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο /16-5-2021
Ο Βέλεθ αποχωρεί απογοητευμένος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο /16-5-2021 EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα άκουσαν από φίλους της ομάδας που βρέθηκαν έξω από τη Λεωφόρο μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό ενώ υπήρξαν και συνθήματα εις βάρος του Αλαφούζου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο με 4-1 εξόργισε τους φίλους του Παναθηναϊκού και μια μικρή μερίδα εξ αυτών, περισσότεροι από 50, βρέθηκε έξω από την ιστορική έδρα του τριφυλλιού και περίμενε την αποχώρηση των παικτών.

Η αστυνομία είχε πάρει τα μέτρα της και είχε κρατήσει μακριά τους φίλους του Παναθηναϊκού ενώ και οι άνθρωποι του τριφυλλιού φρόντισαν ώστε ο κόσμος να μην έρθει σε επαφή με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Με το που έκαναν την εμφάνιση τους οι παίκτες του τριφυλλιού, αποχώρησαν όλοι μαζί σε τρία γκρουπ, και πήγαν προς το πάρκινγκ που είχαν αφήσει τα αμάξια τους άκουσαν τον κόσμο να τους αποδοκιμάζει και να φωνάζει συνθήματα εναντίον τους όπως "να πετάξουν τις φανέλες" και "πως κάποιοι δεν κάνετε για την ομάδα".

Την ίδια ώρα όμως οι φίλοι του Παναθηναϊκού φώναζαν συνθήματα και εις βάρος της διοίκησης και συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου ο ο οποίος είναι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ