ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου με Χριστογέωργο και όλα δείχνουν παραμονή

Ο Νίκος Χριστογεώργος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού
Ο Νίκος Χριστογεώργος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπε ο ίδιος με τον 21χρονο τερματοφύλακα Νίκο Χριστογέωργο για την επέκταση του συμβολαίου του με τις δύο πλευρές να φτάνουν σε καταρχήν συμφωνία.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την υπόθεση επέκτασης του συμβολαίου του Νίκου Χριστογέωργου με τον Παναθηναϊκό στα χέρια του καθώς στη διάρκεια της Δευτέρας (29/3) συναντήθηκε προσωπικά με τον 21χρονο γκολκίπερ και τους εκπροσώπου του ώστε να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο νεαρός γκολκίπερ είναι ο μόνος απ' όσους τα συμβόλαια τους λήγουν τον Ιούνιο του 2020 που ακόμα δεν έχει υπογράψει τη σχετική επέκταση και επειδή οι πράσινοι τον πιστεύουν αρκετά επέλεξε ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μιλήσει μαζί του από κοντά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος στην κουβέντα που είχαν οι δύο πλευρές απλά εξέφρασε στο νεαρό κίπερ την πίστη που έχουν όλοι στην ομάδα στο ταλέντο του αλλά και στο πως θα αξιοποιηθεί σαν πρότζεκτ. Χωρίς φυσικά να του εγγυηθεί συμμετοχές αλλά δείχνοντας του να καταλάβει πως και στον Παναθηναϊκό θα μπορεί να βρει το χώρο που ψάχνει.

Η κουβέντα δεν πήγε στο οικονομικό, καθώς πότε δεν ήταν εκεί το θέμα, και μετά τη συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα η υπόθεση παραμονή είναι 80-20% και όλα δείχνουν πως τις επόμενες μέρες ο Νίκος Χριστογεώργος θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ