ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τη Λιλ για τον Νιάς σύμφωνα με την L' Equipe

Ο Σεΐκ Νιάς
Ο Σεΐκ Νιάς LILLE TWITTER

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του 21χρονου Σείκ Νιάς από τη Λιλ με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες όπως αναφέρει η L' Equipe.

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε έναν παίκτη που μπορεί να παίξει ως στόπερ αλλά και ως εξάρι και να καλύψει το κενό και στις δύο θέσεις και φαίνεται πως ο Πιέρ Ντρεοσί τον βρήκε στο πρόσωπο του 21χρονου (σ.σ. γεννημένος στις 19/1/2000) Σείκ Νιάς της Λιλ ο οποίος θα έρθει στο τριφύλλι ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες.

Αυτό αναφέρει η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, L' Equipe, που τονίζει πως ο παίκτης παραχωρείται για να πάρει χρόνο συμμετοχής καθώς ο μέσος από τη Σενεγάλη είχε μόλις μια συμμετοχή με την ομάδα του στο Europa League τη φετινή σεζόν.

Όπως σημειώνουν οι Γάλλοι μάλιστα δεν μπαίνει καν οψιόν στον δανεισμό του καθώς η Λιλ υπολογίζει στον ποδοσφαιριστή για τα επόμενα χρόνια. Ο Νιάς πήγε στις ακαδημίες τη Λιλ σε ηλικία 16 ετών ενώ έχει κάνει το ντεμπούτο του με πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Σεντ Ετιέν και η φετινή του συμμετοχή ήταν κόντρα στη Σέλτικ του Μπάρκα για το Europa League.

Το δημοσίευμα αναφέρει: "Έχοντας παίξει μόνο μία φορά με την Λιλ κόντρα στην Σέλτικ για το Europa League, ο Σείκ Νιάς ψάχνει ομάδα για μα βρει χρόνο συμμετοχής αλλού. Ο 21χρονος Σενεγαλέζος μέσος, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, χωρίς οψιόν αγοράς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ