ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Στο "τραπέζι" των "πράσινων" η περίπτωση του Ισπανού Ρομπέρτο Τόρες

Ο Ρομπέρτο Τόρες
Ο Ρομπέρτο Τόρες JOSE BRETON/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο 33χρονος επιθετικός μέσος, Ρομπέρτο Τόρες της Οσασούνα.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει το μεταγραφικό... θερμόμετρό του, προκειμένου να προβεί τις επόμενες ημέρες στις αναγκαίες κινήσεις ενίσχυσης στον άξονα της μεσαίας γραμμής, όπου αναζητά δύο δημιουργικούς μέσους (ένα "8άρι" κι ένα "10άρι") κι ένα απ’ τα ονόματα που έχουν πέσει στο... τραπέζι κι εξετάζονται σοβαρά, είναι αυτό του Ισπανού μέσου, Ρομπέρτο Τόρες της Οσασούνα.

Ο 33χρονος επιτελικός χαφ, ένα καθαρό "10άρι" της κλασικής ισπανικής "σχολής" που μπορεί να παίξει υπό προϋποθέσεις και στα άκρα της επίθεσης, έχει περάσει όλη την καριέρα του στην ομάδα της Παμπλόνα, γράφοντας τη δική του πορεία στα ισπανικά γήπεδα στη LaLiga και τη LaLiga 2 και μετρώντας 345 επίσημα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο κι απολογισμό 60 γκολ και 52 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Τόρες με την Οσασούνα λήγει το 2023, ωστόσο, οι "πράσινοι" έχουν δείξει ήδη ένα αρκετά "ζεστό" ενδιαφέρον, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες απ’ την Ισπανία και ο παίκτης θα ήθελε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό σ’ αυτή φάση της καριέρας του. Κι ένα περιβάλλον σαν αυτό του Παναθηναϊκού, όπου κυριαρχεί το ισπανικό στοιχείο, αλλά και η προοπτική της Ευρώπης, μοιάζουν αρκετά ελκυστικό για τον ίδιο.

Για την ώρα η περίπτωση του Ισπανού μέσου, είναι σ’ αυτές που βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού κι εξετάζεται με προσοχή κάθε παράμετρος...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ