STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία -Παναθηναϊκός: Στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Δευτέρας (22/11)

Το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το Πανθεσσαλικό Στάδιο INTIME

Το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό αλλάζει έδρα, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας και έτσι μεταφέρεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό (22/10, 18:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) εκτός από ώρα αλλάζει και έδρα, καθώς η αναμέτρηση αναμένεται θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, λόγω ακαταληλλότητας του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ Λαμίας. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή την αγωνιστική, ο Βόλος υποδέχθηκε τον ΟΦΗ το Σάββατο (20/11).

Η Λαμία είναι η μοναδική από τις ομάδες της λίγκας που δεν έκανε βελτιωτική εργασία στο γήπεδό της το καλοκαίρι, αν και τις έγιναν σχετικές συστάσεις.

Πραγματογνώμονας της λίγκας βρέθηκε χθες (19/11) και σήμερα (20/11) και από τη στιγμή που έκρινε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος έκρινε σκόπιμο να ανάψει "κόκκινο" για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης σε αυτό το γήπεδο.

Η Λαμία επιχείρησε να κάνει βελτιωτικά έργα τις τελευταίες ημέρες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν πρόλαβε και δεν βοηθήθηκε και από τον καιρό για να προχωρήσει στις εργασίες.

Όσες ομάδες προσπάθησαν βελτιωτικά έργα μεσούσης της περιόδου χρειάστηκε να δώσουν ένα ματς μακριά από την έδρα τους για να "δέσει" ο αγωνιστικός χώρος. Γι' αυτό επιλέχθηκε το Πανθεσσαλικό.

Έτσι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμά του και τις προπονήσεις του, μια ημέρα πριν ταξιδέψει για τον Βόλο και όχι για τη Λαμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten: "Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τη Δευτέρα 22.11.2021 στις 18:00, σε συνέχεια της έκθεσης της εταιρείας που έχει αναλάβει τnν εποπτεία και αξιολόγηση των αγωνιστικών χώρων και γηπέδων της Super League και μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ «ΑΘ. ΔΙΑΚΟΣ»".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ