ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ με Μπράγκα ή Μπάτσκα, αν περάσει τη Μαρσέιγ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ με Μπράγκα ή Μπάτσκα, αν περάσει τη Μαρσέιγ
ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI

Στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο θα παίξει ο Παναθηναϊκός με το νικητή του ζευγαριού Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα στα playoffs του Champions League, αν αποκλείσει τη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με τον νικητή του ζευγαριού Μπράγκα - Μπάτσκα Τόπολα στα playoffs του Champions League, αν αποκλείσει τη Μαρσέιγ στον τρίτο προκριματικό γύρο, όπως προέκυψε στην κλήρωση της Δευτέρας (7/8) στη Νιόν.

Αυτό που έχει πάντως ενδιαφέρον είναι ότι οι πράσινοι θα δώσουν το ματς είτε με την Μπράγκα, είτε με την Μπάτσκα Τόπολα στο ΟΑΚΑ και όχι στη Λεωφόρο, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις στην Cosmote TV ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Η Λεωφόρος, το γήπεδο μας το Απόστολος Νικολαΐδης θα φιλοξενήσει για τελευταία φορά φέτος ευρωπαϊκό παιχνίδι, τη Μαρσέιγ. Από εκεί και πέρα μετά θα συνεχίσουμε στον ΟΑΚΑ", είπε επί του συγκεκριμένου θέματος ο κ. Βλάχος.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες αγώνες θα διεξαχθούν στις 22 ή 23 Αυγούστου σε Πορτογαλία ή Σερβία και οι ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, στις 29 ή 30 Αυγούστου στην Ελλάδα, δηλαδή στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ